News FSHP

 • Notice:
  Notice: the location of the Faculty of Health is: Address: Boulevard “Ismail Qemali”, Konad palaces, 2nd floor. Further details attached to the photo.  
 • International Nurse Week: Nurses – A Leading Voice – Health for All
  Within the International Nurse Week, 5 – 12 May 2019, Department of Nursing and Health Care, of the Faculty of Health, “Ismail Qemali” University in Vlora, organized promotional activities in support of the community of Vlora City. Students and Academic Staff of this faculty perform blood glucose and arterial pressure measurements among the community of […]
 • The University Ismail Qemal Vlora and the Academic Bicycle Challenge 2018
  Academic Bicycle Challenge 
 • Second EPACTT-2 Consortium meeting convenes in Tallinn, Estonia
  The EPACTT-2 (EuroPean Accredited Curriculum on Tobacco Treatment-2) project aims to continue the development and expansion of an accredited curriculum for tobacco cessation in 15 European countries (Albania, Armenia, Belgium, Bulgaria, Georgia, Greece, Italy, Kosovo, Poland, Romania, Russia, Serbia, Slovenia, Spain, Ukraine) and to enhance the formulation of a network of healthcare professionals that will be dedicated to […]
 • Meeting of the Faculty of Public Health on the occasion of the International Diabetes Day
  Meeting of the Faculty of Public Health on the occasion of the International Diabetes Day.  In the framework of the International Diabetes Day, November 14, 2017, the Public Health Study Center in cooperation with the Department of Nursing, Faculty of Public Health, UV organized a promotional activity on: “Community, Third Age and Diabetes – Our Right to […]
 • Seminar Trajnues i organizuar nga Departamenti i Kujdesit Shëndetësor
  Departamenti i Kujdesit Shëndetësor të Fakultetit të Shëndetit Publik, në Universitetin”Ismail Qemali” Vlorë organizoi  Seminarin Trajnues me temë “Identifikimi i hershëm i Depresionit  Postpartum tek gratë në Maternitetin e Vlorës dhe rëndësia e edukimit të tyre nga personeli shëndetësor “ në kuadër të aktivitetit shkencor që stafi i tij planifikon çdo vit akademik . Përfitues […]
 • Seminar: ”Identifikimi i Depresionit Postpartum tek gratë e Maternitetit të Vlorës dhe rëndësia e edukimit të tyre nga personeli shëndetësor’
  Ju njoftojmë se Fakulteti i Shëndetit Publik, Departamenti i Kujdesit Shëndetësor ditën e shtunë 7 Tetor 2017 do të zhvilloj seminarin trajnues me temë: ”Identifikimi i Depresionit Postpartum tek gratë e Maternitetit të Vlorës dhe rëndësia e edukimit të tyre nga personeli shëndetësor” Seminari do të zhvillohet në ambjentet e Fakultetit të Shëndetit Publik, Godina B. Më poshtë keni dhe linkun […]