Promovim i Librit “Arbëreshët – midis realitetit dhe mitit” në ambientet e sallës “Rilindja” të universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë

Libri “Arbëreshët – midis realitetit dhe mitit” me autor ish deputetin e Vlorës,  Fatmir Toçi,  u promovua këtë të enjte në ambientet e sallës “Rilindja” të universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë. Të pranishëm në ceremoninë e përurimit akademikë, historianë, njerëz të letrave, përfaqësues të pushtetit lokal, intelektualë, studentë dhe dashamirës të librit. Read More…

Java Ndërkombëtare të Stafit pranë UV-së

Në kuadër të Javës Ndërkombëtare të Stafit pranë UV-së, ku morën pjesë staf akademik dhe administrativ nga institucione të ndryshme të arsimit të lartë në BE dhe jo vetëm, pjesë e axhendës së miratuar ishte pjesëmarrja aktive dhe angazhimi i studentëve të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, në të gjitha sesionet e eventit. Studentët e programeve të ndryshme të Read More…

Dita e tretë e Javës Ndërkombëtare të Stafit në UV

Vijon në Universitetin “Ismail Qemali”, Vlorë, Java Ndërkombëtare e Stafit. Në ditën e tretë të këtij aktiviteti, datë 07. 06. 2022,  profesorët e ardhur nga institucione të ndryshme të arsimit të lartë në BE, në respektim të kalendarit të miratuar, ishin në rolin e lektorit nëpër fakultetet e UV. Studentët e programeve të ndryshme të studimit në fakultete ndoqën me Read More…

Java Ndërkombëtare e Stafit pranë UV-së në ditë e dytë

Java Ndërkombëtare e Stafit pranë UV-së në ditë e dytë të  eventit ku morën pjesë staf akademik dhe administrativ nga institucione të ndryshme të arsimit të lartë në BE. Ndërkombëtarizimi përmes projekteve E+ CBHE ishte në fokus të prezantimeve të referuara nga përfaqësuesit e shteteve respektive, të cilët u ndalën më konkretisht në rrugëtimin që kanë përshkruarRead More…

Aktivitet Promocional – Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve.

Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të fëmijëve, Fakulteti i Shëndetit, Departamenti i Infermierisë Universiteti Ismail Qemali, vazhdoi traditën e përvitshme duke organizuar një ditë ndryshe me fëmijët e Shtëpisë së Foshnjës Vlorë. Ne u detyrohemi femijëve tanë për cdo gjë duke ju dhënë një jetë pa dhunë dhe frikë, një jetë me buzeqeshje, fat, mbarësi dhe dashurRead More…

Java Ndërkombëtare e Personelit pranë UV

Nisi këtë të hënë Java Ndërkombëtare e Stafit pranë UV-së, eventi i cili do të mirëpresë nga data 06-10 Qershor 2022 staf akademik dhe administrativ nga institucione të ndryshme të arsimit të lartë në BE me të cilat UV ka bashkuar forcat përmes Marrëveshjeve Ndër-Institucionale ndër vite, si dhe IAL të tjera me të cilat UV kërkon të ndërtojë bashkëpunime në të ardhmeRead More…

JAVA E PARË NDËRKOMBËTARE E STAFIT NË UV

  Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë ka kënaqësinë t’ju njoftojë organizimin për herë të parë të Javës Ndërkombëtare të Stafit pranë UV-së.  Eventi do të mirëpresë nga data 06-10 Qershor 2022 staf akademik dhe administrativ nga institucione të ndryshme të arsimit të lartë në BE me të cilat UV ka bashkuar forcat përmes Marrëveshjeve Ndër-InstitucionaleRead More…

Orgaznizim Aktiviteti BLUEWBC në datë 26 Prill 2022 FSHTN

Në vijim të punës për implementimin e projektit “Zhvillimi i qëndrueshëm i Ekonomive Blu përmes arsimit të lartë dhe inovacionit në vendet e ballkanit perëndimor- BLUEWBC”, (me numër 609693-EPP-1-2019-1-NO-EPPKA2-CBHE-JP), nën programin Erasmus + CBHE, do të zhvillohen leksione me studentë të masterit dhe profesioniste nga tregu i punës,  prej profesorëve të universiteve euRead More…

Dita Ndërkombëtare e Diabetit

Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Diabetit, Fakulteti i Shëndetit, Departamenti i Infermierisë me Koordinatore Dr.Denada Selfo në bashkëpunim me Qendrën Kërkimore me Koordinatore Dr. Glodiana Sinanaj dhe Departamentin e Kujdesit me Koordinatore Dr. Rezarta Lalo, organizuan aktivitetin promocional me temë: ““Depistimi i komunitetit të qytetit të Vlorës në lidhje me  hipertRead More…

Panairi i Projekteve

Në kuadër të ditëve Erasmus+2021, Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë organizoi sot panairin e projekteve, i cili siguroi një vitrinë të gjithë projekteve në zbatim nga UV. Aktiviteti u çel prej Rektorit të UV, Prof. Dr. Roland Zisi, i cili në fjalën e tij të rastit, krahas prezantimit për të pranishmit të qëllimit të këtij aktiviteti, si një mundësi e shkëlqyer pëRead More…