[:sq]Marrëveshje Ndër-Institucionale[:en]Inter – Institutional Agreements[:]

[:sq]Universiteti i Vlorës ka nënshkruar një numër të konsiderueshëm marrëveshjesh në kuadër të programit Erasmus + KA1. Me anë të këtyre marrëveshjeve UV synon të rrisë shkëmbimin e studentëve, personelit akademik, personelit ndihmës akademik dhe personelit administrativ.

Tabela me Marreveshjet Nder-Institucionale KA107 (Shkarko)

Klikoni mbi çdo shtet për t’u informuar mbi universitetet e shtetit respektiv, fushën dhe kategorinë e përfituesve potencial për çdo marrëveshje të nënshkruar:

 • AUSTRI

  • Universiteti Website Fushat e përbashkëta Përfituesit
   Universiteti i Edukimit në Vjenë

   (Kirchliche Padagogische Hochschule Wien/Krems)

    

   (2016-2021)

   https://www.kphvie.ac.at (011) Mësuesi Trajnim/ Shkenca Edukimi – Student

   – Staf

  •  BELGJIKË

   • Universiteti Website Fushat e përbashkëta Përfituesit
    Universiteti Liezh

    (University of Liège)

    (2017 – 2019)

    https://www.uliege.be (0716) Automjete, anije dhe avionë – Student
   •  BULLGARIA

    • Universiteti Website Fushat e përbashkëta Përfituesit
     Universiteti “Shën Cyril dhe Shën. Methodius i Veliko Turnovës

      

     (St. Cyril and St. Methodius University of Veliko Turnovo)

      

     (2015-2021)

     http://www.uni-vt.bg/bul/ (1015) Udhëtimi,

     turizmi dhe koha e lirë

     (342) Marketing

     – Student

     – Staf

     Universiteti i Ekonomisë Kombëtare dhe Botërore

     (University of National and World Economy)

      

     (2019/20- 2021/22)

     https://www.unwe.bg/en/ (0311) Ekonomiks

     (041) Administrim

     Biznesi

     – Student

     – Staf

     Universiteti i Ri Bullgar

      

     (New Bulgarian University)

      

     (2015-2021)

     https://nbu.bg/en (222) Gjuhë të

     Huaja dhe Shkenca

     Filologjike

     – Student

     – Staf

    •  KROACIA

     • Universiteti Website Fushat e përbashkëta Përfituesit
      Universiteti i Zadar-it

      (University of Zadar)

      (2018-2020)

      http://www.unizd.hr/eng (0230) Gjuhë të huaja – Student

      – Staf

     •  REPUBLIKA ÇEKE

      • Universiteti Website Fushat përbashkëta Përfitues
       Universiteti Palaski Olumuk

       (Palacký University Olomouc)

        

       (2019-2022)

       https://www.upol.cz/ (0232) Literaturë

       dhe Linguistikë

       – Student

       – Staf

       Universiteti i Ostravës

        

       (University of Ostrava)

        

       (2018-2021)

       https://www.osu.eu/ (0232) Literaturë

       dhe Linguistikë

       – Student

       – Staf

       Universiteti i Masarykovës

       (Masaryk University)

        

       (2019-2021)

       https://www.muni.cz/en (023) Gjuhë të Huaj – Student

       – Staf

      •  ESTONIA

       • Universiteti Website Fushat e përbashkëta Përfituesit
        Kolegji i Kujdesit Shëndetësor Tallin

        (Tallinn Health Care College)

        (2014-2021)

        https://www.ttk.ee/ (0913) Infermieri dhe Mami – Student

        – Staf

       •  FINLAND

        • Universiteti Website Fushat përbashkëta Përfitues
         Universiteti i Oulu-t

         (University of Oulu)

          

         (2018-2020)

         https://www.oulu.fi (023) Gjuhë të Huaj (0232) Literaturë dhe linguistikë – Student

         – Staf

         Universiteti i Turku-t

          

         (University of Turku)

          

         (2014-2021)

         https://www.utu.fi/en Të gjitha fushat e përbashkëta – Staf

          

        •  GREQI

         • Universiteti Website Fushat përbashkëta Përfitues
          Universiteti i Aristotelit ne Selanik

          (Aristotle University of Thessaloniki)

           

          (2019-2021)

          https://www.auth.gr/ Të gjitha fushat e përbashkëta – Student

          – Staf

          Universiteti i Atikës Perëndimore

           

          (University of West Attica)

           

          (2020-2027)

          ————–

          (2018-2020)

          http://www.uniwa.gr/en/ Të gjitha fushat e përbashkëta – Student

          – Staf

         •  HUNGARI

          • Universiteti Website Fushat përbashkëta Përfitues
           Universiteti Eötvös Loránd

            

           (Eötvös Loránd University)

            

           (2018-2020)

           https://www.elte.hu/en/ (0230) Gjuhë të Huaja – Student

           – Staf

           Universiteti i Debrecenit

            

           (University of Debrecen)

            

           (2014-2021)

           https://unideb.hu/en (0288) Artet dhe

           Humane

           – Student

           – Staf

          •  ITALI

           • Universiteti Website Fushat përbashkëta Përfitues
            Universiteti i Salentos

             

            (University of Salento)

             

            (2014-2023)

            ————-

            (2017-2019)

            https://unisalento.it (023) Gjuhë të

            Huaja

            – Staf
            Universiteti i Bergamos

            (University of Bergamo)

             

            (2019-2020)

            https://en.unibg.it/ (023) Gjuhë të

            Huaja

            – Student

            – Staf

            Universiteti i Padovës

             

            (University of Padua)

             

            (2019-2022)

            ————-

            (2016-2018)

             

            https://www.unipd.it/ (054) Matematik

            dhe Statistik

            – Student

            – Staf

            Universiteti i Katani-es

            (University of Catania)

             

            (2019-2022)

            https://www.unict.it/ (042) Drejtësi

             

            – Student

            – Staf

            Universiteti “G. d’Annunzio”  Chieti-Pescara

             

            (Universita degli studi “G. d’Annunzio” Chieti-Pescara)

             

            (2018-2021)

            https://en.unich.it/ (0232) Literaturë

            dhe linguistik

            – Student

            – Staf

            Universiteti i Salernos

             

            (University of Salerno)

             

            (2018-2020)

            ————-

            (2017-2018)

            ————-

            (2015-2020)

            https://www.unisa.it/ (0421) Drejtësi – Student

            – Staf

            Universiteti Xhustino Fortunato

             

            (University Giustino Fortunato)

             

            (2016-2021)

            http://unifortunato.eu/ (071)   Inxhinieri
            (04)     Drejtësi
            (041)   AdministrimBiznesi
            (0413) MenaxhimTurizëm
            – Student

            – Staf

            Universiteti Luixhi Kampania Vanviteli

             

            (University of Campania Luigi Vanvitelli)

             

            (2014-2021)

            https://unicampania.it/

             

            (0421) Drejtësi – Student

            – Staf

           •  LETONI

            • Universiteti Website Fushat e përbashkëta Përfituesit
             Universiteti Teknik i Rigës

             (Riga Technical University)

             (2014-2020)

             https://www.rtu.lv/en (041)   Administrim Biznes
             (061)   Teknologji Informacioni dhe Komunikimi
             (071)   Inxhinieri dhe tregjet inxhinierike
             (023)   Gjuhë të Huaj
             – Student

             – Staf

            •  MAQEDONIA VERIORE

             • Universiteti Website Fushat përbashkëta Përfitues
              Universiteti ”Shën Kliment Ohridski” Bitola

               

              (University ”St Kliment Ohridski” Bitola)

               

              (2014-2023)

              https://uklo.edu.mk (023)   Gjuhë të

              Huaja

              – Staff
              Universiteti Ndërkombëtar i Ballkanit

               

              “International Balkan University”

               

              (2019-2021)

              https://bu.edu.mk (041)   Administrim

              Biznes

              (0412) Finance

              (042)   Drejtësi

              (061)   Teknologji

              Informacioni dhe

              Komunikimi

              (023)   Gjuhë të

              Huaja

              – Student

              – Staff

              Universiteti Ndërkombëtar i Strugës

               

              (International University of Struga)

               

              (2018-2021)

              https://iust.edu.mk/ (041)   Administrim

              Biznes
              (0414) Marketing

              dhe Menaxhim
              (0311) Ekonomiks

              (061) Teknologji

              Informacioni dhe

              Komunikimi

              (10) Drejtësi

              – Student

              – Staf

             •  NORVEGJI

              • Universiteti Website Fushat e përbashkëta Përfituesit
               Universiteti Norvegjez i Shkencave dhe Teknologjisë

               (Norwegian University of Science and Technology)

               (2014-2021)

               https://www.ntnu.no/ Trajnim – Staf
              •  POLONI

               • Universiteti Website Fushat përbashkëta Përfitues
                Universiteti Zielona Gora

                (University of Zielona Gora)

                 

                (2019-2021)

                https://uz.zgora.pl (0239) Gjuhë të

                Huaja jo të specifikuara

                – Student

                – Staf

                Universiteti i Wraclaw-s

                (Wroclaw University)

                 

                (2019-2021)

                https://uni.wroc.pl/ (0222) Gjuhë të

                Huaja

                (0142) Edukim

                (0421) Biologji dhe

                biokimi

                – Student

                – Staf

                Universiteti Shtetëror i Shkencave të Aplikuara Presidenti Stanisław Wojciechowski në Kalisz

                 

                (The President Stanisław Wojciechowski State University of Applied Sciences in Kalisz)

                 

                (2019-2021)

                http://pwsz.kalisz.pl (041)  Administrim

                Biznesi

                (071)  Inxhinieri:

                Elektrike, Mekanike

                (061)  Teknologji

                Informacioni dhe

                Komunikimi

                – Student

                – Staf

                Universiteti Pomerian në Slupsk

                 

                (Pomeranian University in Slupsk)

                 

                (2019-2021)

                https://apsl.edu.pl/ (0511) Biologji
                (0533) Fizik
                (0413) Menaxhim
                (0541) Matematik
                – Student

                – Staf

                Universiteti Kazimierz Vielki

                 

                (Kazimierz Wielki University)

                (2019-2021)

                https://ukw.edu.pl/ (040) Administrim biznesi dhe drejtësi

                (050) Shkenca

                natyrore, Matematik

                dhe statistik

                – Student

                – Staf

                Universiteti Jan Kocanovski në Kielce

                 

                (Jan Kochanowsi University in Kielce)

                 

                (2018-2021)

                http://ujk.edu.pl/ (0230) Gjuhë të Huaja
                (0110) Edukim
                (0421) Drejtësi
                – Student

                – Staf

                Universiteti Shtetëror i Shkencave të Aplikuara në Raciborz

                 

                (State University of Applied Sciences in Raciborz)

                 

                (2014-2021)

                http://study.pwsz.elblag.pl (0230) Gjuhë të

                Huaja jo të

                specifikuara

                – Student

                – Staf

                Universiteti Teknologjik i Bialistok

                 

                (Bialystok University of Technology)

                 

                (2016-2021)

                https://pb.edu.pl/ (041) AdministrimBiznesi
                (061) Teknologji InformacioniDhe Komunikimi
                (071) Inxhinieri
                – Student

                – Staf

                Universiteti i Opoles

                 

                (University of Opole)

                 

                (2015-2021)

                http://www.uni.opole.pl/ (023) Gjuhë të

                Huaja

                – Student

                – Staf

               •  PORTUGALI

                • Universiteti Website Fushat përbashkëta Përfitues
                 Universiteti Politeknik i Portos

                  

                 (Polytechnic University of Porto)

                  

                 (2014-2021)

                 https://www.ipp.pt (041) Administrim

                 Biznesi

                 (1015) Menaxhimi i

                 Aktivistëve turistikë

                 – Staf
                •  RUMANIA

                 • Universiteti Website Fushat përbashkëta Përfitues
                  Universiteti “Alexandru Ioan Cuza”, i Iasi-t

                   

                  (Alexandru Ioan Cuza, University of Iasi)

                   

                  (2019-2021)

                  https://www.uaic.ro/ (0230) Gjuhë të

                  Huaja

                  – Student

                  – Staf

                  Akademia Navale “Mircea Cel Batran”

                   

                  “Mircea Cel Batran” Naval Academy 

                   

                  (2014-2021)

                  https://www.anmb.ro (104) Inxhinieri dhe

                  Menaxhimi Detare

                  (071) Inxhinieri

                  elektrike

                  (071) Inxhinieri

                  Mekanike Detare

                  (071) Sistemet

                  Elektro- mekanike

                  detare

                  (104) Lundrimi dhe

                  Transporti Detar

                  (104) Shkencat Detare

                  – Student

                  – Staf

                  Universiteti Perëndimor i Timisoarës

                   

                  (West University of Timisoara)

                   

                  (2014-2021)

                  https://www.uvt.ro (0531) Kimi
                  (0511) Biologji
                  (0533) Fizik
                  (0541) Matematik
                  (061) ShkencaKompjuterike
                  (022) Gjeografi
                  (0231) Gjuhë dheLiteraturë Moderne(041) Drejtësi
                  (0411) Kontabilitet
                  (0311) Ekonomiks
                  (0412) Financë
                  (0413) Biznes
                  (0413) Menaxhim
                  (0414) Marketing———————–(023)   Gjuhë dheLiteraturë Moderne
                  – Student

                  – Staf

                  Universiteti Politeknik i Timisoarës

                   

                  (Politehnica University of Timisoara)

                   

                  (2019-2021)

                  http://www.upt.ro/ (023) Gjuhë të Huaja
                  (061) Teknologji Informacionidhe Komunikimi
                  (0711) Inxhinieri Kimike dheproceset(0713) Elektricitetdhe energji(0541) Matematik
                  (0715) Mekanik dhetregjet e metalit
                  – Student

                  – Staf

                  Universiteti i Pitestit

                  (University of Pitest)

                   

                  (2019-2021)

                  ————–

                  (2018-2021)

                  ————-

                  (2017-2021)

                  https://www.upit.ro/ (0230) Gjuhë të

                  Huaja

                  ———————-

                  (023) Gjuhë të

                  Huaja

                  (0111) Shkencat

                  Edukimi

                  – Student

                  – Staf

                  Universiteti Aurel Vlaicu Arad

                   

                  (Aurel Vlaicu University of Arad)

                   

                  (2018-2021)

                  https://www.uav.ro/ (011) Edukim
                  (023) Gjuhë tëhuaja
                  (041) AdministrimBiznesi
                  (061) TeknologjiInformacioni dheKomunikimi
                  (071) Inxhinieridhe tregjet inxhinierike.
                  – Student

                  – Staf

                  Universiteti i Transilvanisë Brasov

                   

                  (Transylvania University of Brasov)

                   

                  (2018-2021)

                  —————–

                  (2016-2021)

                  https://www.unitbv.ro/ (071) Inxhinieri

                  dhe tregjet

                  inxhinierike

                  ———————–

                  (023) Gjuhë të

                  Huaja

                  – Student

                  – Staf

                   

                  ————-

                  – Student

                  – Staf

                  Universiteti i Suceavës Stefan cel Mare

                   

                  (Stefan cel Mare University of Suceava)

                   

                  (2017-2021)

                  http://www.usv.ro/ (022) Histori
                  (0111) ShkencaEdukimi
                  (023) Gjuhë tëHuaja
                  (041) AdministrimBiznesi
                  (0311) Ekonomiks
                  (0421) Drejtësi
                  (061) TeknologjiInformacioni dheKomunikimi
                  – Student

                  – Staf

                  Universiteti Teknik “Gheorghe Asachi” i Iasi-t

                   

                  (Technical University “Gheorghe Asachi” of Iasi)

                   

                  (2017-2021)

                  http://www.tuiasi.ro/ (05) Shkenca

                  Natyrore
                  (06) Teknologji

                  Informacioni dhe

                  Komunikimi
                  (07) Inxhinieri

                  dhe tregjet

                  inxhinierike

                  – Student

                  – Staf

                  Akademia e Forcave Ajrore Henri Koanda

                   

                  (Henri Coanda Air Force Academy)

                   

                  (2014-2021)

                  http://www.afahc.ro (03) Shkenca

                  Shoqërore Gazetarie dhe informacioni.

                  – Student

                  – Staf

                  Universiteti Partium Kristian

                   

                  (Partium Christian University)

                   

                  (2016-2021)

                  https://www.partium.ro (0232) Literature

                  Angleze dhe Linguistik.

                  – Student

                  – Staf

                 •  SERBIA

                  • Universiteti Website Fushat përbashkëta Përfitues
                   Universiteti i Nis-it

                    

                   (University of Nis)

                    

                   (2019-2021)

                   https://www.ni.ac.rs/ (0232) Literature

                   dhe Linguistik

                   – Student

                   – Staf

                  •  SLLOVAKIA

                   • Universiteti Website Fushat përbashkëta Përfitues
                    Universiteti Pavol Jozef Safarik në Kosice

                     

                    (Pavol Jozef Safarik University in Kosice)

                     

                    (2018-2020)

                    ————-

                    (2017-2019)

                    ————-

                    (2016-2019)

                    https://www.upjs.sk/

                     

                    (0230) Filologji

                    angleze/ studime

                    britanike dhe

                    amerikane.

                    ————————

                    (0230) Gjuhë të

                    Huaja

                    – Student

                    – Staf

                    Universiteti i Presovit

                     

                    (University of Presov)

                     

                    (2019-2021)

                    https://www.unipo.sk/ (0230) Gjuhë të

                    Huaja

                    – Student

                    – Staff

                    Universiteti Katolik ne Ruzomberok

                     

                    (Catholic University in Ružomberok)

                     

                    (2018-2020)

                    http://www.ku.sk/en/ (023) Gjuhë të

                    Huaja

                    – Student

                    – Staf

                   •  SPANJA

                    • Universiteti Website Fushat përbashkëta Përfitues
                     Universiteti Iles Balears

                      

                     (Universitat de les Illes Balears)

                      

                     (05.11.2019)

                     ————-

                     (23.10.2018)

                     https://www.uib.cat/ (0232) Literaturë

                     dhe Linguistik.

                     – Student

                     – Staf

                     Universiteti i Vigos

                      

                     (University of Vigo)

                      

                     (14.02.2018)

                     https://www.uvigo.gal/ Të gjitha fushat e përbashkëta – Staf
                    •  TURQI

                     • Universiteti Website Fushat përbashkëta Përfitues
                      Universiteti Igdir

                      (Igdir University)

                      (2020-2027)

                      https://www.igdir.edu.tr (09) Gjuhët&

                      Shkencat filologjike

                      (13) Shkencat

                      Natyres (Biologji,

                      Kimi)

                      (14) Shkencat

                      Sociale (Economiks,

                      Marrëdhëniet

                      ndërkombëtare

                      Studime Evropiane)

                      (06) Teknologji

                      inxhinierike

                      (07) Gjeografi

                      (08.3) Histori

                      – Student

                      – Staf

                      Universiteti i Ataturk-ut

                      (Atatürk University)

                       

                      (2019-2022)

                      https:/atauni.edu.tr

                       

                       

                      (311) Ekonomiks

                      (710) Inxhinieri /

                      Kompjuter

                      (710) Inxhinieri

                      Elektrike

                      (710) Inxhinieri

                      Mekanike

                      (511) Biologji

                      (531) Kimi

                      (541) Matematikë

                      (913) Infermierinë

                      /Mami

                      (1015) Menaxhim

                      turizmi

                      (411) Kontabiliteti

                      (412) Financë

                      (410) Administrim

                      Biznesi

                      (421) Drejtësi

                      (220) Fakulteti i

                      Shkencave Humane

                      (Anglisht)

                      (610) Teknologji e

                      Informacionit

                      – Student

                      – Staf

                      Universiteti Teknik i Lindjes së Mesme

                      (Middle East Technical University)

                       

                      (2019-2021)

                      ————-

                      (2017-2019)

                      http://www.metu.edu.tr Të gjitha fushat e përbashkëta – Student

                      – Staf

                      Universiteti i Bingol-it

                       

                      (Bingol University)

                      (2014-2021)

                      http://bingol.edu.tr/en (041) Administrim

                      Biznesi

                      (0421) Drejtësi
                      (0230) Gjuhë të

                      huaja
                      (0222) Histori dhe

                      Arkeologji
                      (0540) Matematik
                      (0713) Elektricitet

                      dhe energji
                      (0715) Mekanik

                      dhe metale
                      (0610) ICT
                      (0511) Biologji
                      (0533) Fizik
                      (0531) Kimi
                      (0913) Infermieri

                      – Student

                      – Staf

                      Universiteti Teknik Eskisehir

                       

                      (Eskişehir Technical University)

                       

                      (2018-2021)

                      https://eskisehir.edu.tr (0713) Elektronik

                      Elektrike
                      (0611) Inxhinieri

                      kompjuterike
                      (0533) Fizik
                      (0541) Matematik

                      – Student

                      – Staf

                      Universiteti i Anadolu-t

                       

                      (Anadolu University)

                       

                      (2018-2021)

                      https://anadolu.edu.tr (041) Administrim

                      Biznesi
                      (0311) Ekonomiks
                      (1015) Manaxhim

                      Turizmi
                      (0421) Drejtësi
                      (0222) Histori
                      (0112) Cikël i ulët
                      (0114) Mësimdhënie

                      Gjuhës Angleze

                      – Student

                      – Staf

                      Universiteti Ondokuz Majis

                       

                      (Ondokuz Mayis University)

                      (2017-2020)

                      http://omu.edu.tr/tr (023) Gjuhë të Huaj
                      (041) AdministrimBiznesi
                      (061) TeknologjiInformacioni dheKomunikimi
                      (071) Inxhinieridhe tregjetinxhinierike
                      (091) Shëndet
                      – Student

                      – Staf

                      Universiteti Mehmet Akif Ersoi

                       

                      (Mehmet Akif Ersoy University)

                       

                      (2014-2021)

                      https://mehmetakif.edu (041) Administrim

                      Biznesi
                      (0411) Kontabilitet
                      (0311) Ekonomiks
                      (0611) Shkenca

                      Kompjuterike
                      (113) Cikël i ulët
                      (112) Edukim

                      Parashkollor

                      (23) Gjuhë e huaj

                      (Anglisht)
                      (0913) Infermieri e

                      Përgjithshme

                      – Student

                      – Staf

[:en] 

The University of Vlora has signed a significant number of agreements under the Erasmus + KA1 program. Through these agreements, UV aims to increase the mobility exchange of students, academic staff and administrative staff.

 

List of Inter-Institutional Agreements KA107 (Download)

Click on each country to be informed about the universities of the respective state, the fields and the category of potential beneficiaries for each signed agreement:

AUSTRIA                 

University Website Fields in common Beneficiaries
Kirchliche Padagogische Hochschule Wien/Krems

(2016-2021)

https://www.kphvie.ac.at (011) Teacher Training/
Education Science
– Student

– Staff

 

BELGIUM        

University Website Fields in common Beneficiaries
University of Liège

(2017 – 2019)

https://www.uliege.be (0716) Motor

vehicles, ships and

aircraft

– Student

 

 

BULGARIA

University Website Fields in common Beneficiaries
St. Cyril and St. Methodius University of Veliko Turnovo

 

(2015-2021)

http://www.uni-vt.bg/bul/ (1015) Travel, Tourism and leisure

(342) Marketing

– Student

– Staff

University of National and World Economy

 

(2019/20-

2021/22)

https://www.unwe.bg

 

(0311) Economics

(041) Business and Administration

– Student

– Staff

New Bulgarian University

 

(2015-2021)

https://nbu.bg/en (222) Languages and Philological

Science

– Student

– Staff

 

CROATIA

University Website Fields in common Beneficiaries
University of Zadar

(2018-2020)

http://www.unizd.hr/eng (0230) Foreign Languages – Student

– Staff

 

CZECH REPUBLIC

University Website Fields in common Beneficiaries
Palacký University Olomouc

 

(2019-2022)

https://www.upol.cz/ (0232) Literature and linguistics – Student

– Staff

University of Ostrava

 

(2018-2021)

https://www.osu.eu/ (0232) Literature and linguistics – Student

– Staff

Masaryk University

 

(2019-2021)

https://www.muni.cz/en (023) Foreign Languages (English) – Student

– Staff

 

 

ESTONIA

University Website Fields in common Beneficiaries
Tallinn Health Care College

(2014-2021)

https://www.ttk.ee/ (0913) Nursing and
Midwifery
– Student

– Staff

 

 

FINLAND

University Website Fields in common Beneficiaries
University of Oulu

 

(2018-2020)

https://www.oulu.fi (023) Foreign
Languages
(0232) Literature and
linguistics
– Student

– Staff

University of Turku

 

(2014-2021)

https://www.utu.fi/en Any field – Staff

 

 

 

GREECE

University Website Fields in common Beneficiaries
Aristotle University
of Thessaloniki (2019-2021)
https://www.auth.gr/ Any field – Student

– Staff

 

University of West Attica

 

(2020-2027)

————–

(2018-2020)

http://www.uniwa.gr/en/ Any field – Student

– Staff

 

 

HUNGARY

University Website Fields in common Beneficiaries
Eötvös Loránd University

 

(2018-2020)

https://www.elte.hu/en/ (0230) Foreign

Languages

– Student

– Staff

University of Debrecen

 

(2014-2021)

https://unideb.hu/en (0288) Arts and

Humanities

– Student

– Staff

 

ITALY

University Website Fields in common Beneficiaries
University of Salento

 

(2014-2023)

————-

(2017-2019)

https://unisalento.it (023) Languages – Staff
University of Bergamo

 

(2019-2020)

https://en.unibg.it/ (023) Languages

 

– Student

– Staff

University of Padua

 

(2019-2022)

————-

(2016-2018)

https://www.unipd.it/ (054) Mathematics – Student

– Staff

University of Catania

 

(2019-2022)

https://www.unict.it/ (042) Law

 

– Student

– Staff

Universita degli studi “G. d’Annunzio” Chieti-Pescara

 

(2018-2021)

https://en.unich.it/ (0232) Literature and linguistics – Student

– Staff

University of Salerno

 

(2018-2020)

————-

(2017-2018)

————-

(2015-2020)

https://www.unisa.it/ (0421) Law – Student

– Staff

University Giustino Fortunato

 

(2016-2021)

http://unifortunato.eu/ (071) Engineering
(04) Law
(041) BusinessAdministration
(0413) TourismManagement
– Student

– Staff

University of Campania Luigi Vanvitelli

 

(2014-2021)

https://unicampania.it/

 

(0421) Law – Student

– Staff

 

LETONIA

Universiteti Website Fushat e përbashkëta Përfituesit
Riga Technical University

(2014-2020)

https://www.rtu.lv/en (041) Business
Administration
(061) Information and
Communication
Technologies
(071) Engineering and
Engineering Trades
(023) Languages
– Student

– Staff

 

NORTH MACEDONIA

University Website Fields in common Beneficiaries
University ”St Kliment Ohridski” Bitola

 

(2014-2023)

https://uklo.edu.mk (023) Languages – Staff
International Balkan University

 

(2019-2021)

https://bu.edu.mk (041) Business

Administration  (0412) Finance

(042) Law

(061) Information and Communication

Technologies

(023) Languages

– Student

– Staff

International University of Struga

 

(2018-2021)

https://iust.edu.mk/ (041) Business

Administration
(0414) Marketing and Management
(0311) Economics

(061) Information and Communication

Technologies

(10) Law

– Student

– Staff

 

NORWAY

University Website Fields in common Beneficiaries
Norwegian University of Science and Technology

(2014-2021)

https://www.ntnu.no/ Training – Staff

 

 

POLAND

University Website Fields in common Beneficiaries
University of Zielona Gora

 

(2019-2021)

https://uz.zgora.pl (0239) Languages, not elsewhere

classified

– Student

– Staff

Wroclaw University

 

(2019-2021)

https://uni.wroc.pl/ (0222) Languages

(0142) Education

(0421) Biology and

biochemistry

– Student

– Staff

The President Stanisław Wojciechowski State University of Applied Sciences in Kalisz

 

(2019-2021)

http://pwsz.kalisz.pl (041) Business

Administration  (071) Engineering and engineering trading

(061) Information and Communication

Technologies

– Student

– Staff

Pomeranian University in Slupsk

 

(2019-2021)

https://apsl.edu.pl/ (0511) Biology
(0533) Physics
(0413) Management
(0541) Mathematics
– Student

– Staff

Kazimierz Wielki University

 

(2019-2021)

https://ukw.edu.pl/ (040) Business,

Administration

and Law

(050) Natural sciences, mathematics and

statistics

(0230) Languages not further defined

– Student

– Staff

Jan Kochanowsi University in Kielce

 

(2018-2021)

http://ujk.edu.pl/ (0230) Languages
(0110) Education
(0421) Law
– Student

– Staff

State University of Applied Sciences in Raciborz

 

(2014-2021)

http://study.pwsz.elblag.pl (0230) Languages not further defined – Student

– Staff

Bialystok University of Technology

 

(2016-2021)

https://pb.edu.pl/

 

(041) Business

Administration
(061) Information and Communication

Technologies
(071) Engineering

– Student

– Staff

University of Opole

 

(2015-2021)

http://www.uni.opole.pl/ (023) Languages – Student

– Staff

 

PORTUGAL

 

University Website Fields in common Beneficiaries
Polytechnic University of Porto

 

(2014-2021)

https://www.ipp.pt (041)   Business

Administration (1015) Tourist Activities Management

– Staff

 

ROMANIA

University Website Fields in common Beneficiaries
Alexandru Ioan Cuza, University of Iasi

 

(2019-2021)

https://www.uaic.ro/ (0230) Languages – Student

– Staff

“Mircea Cel Batran” Naval Academy 

 

(2014-2021)

https://www.anmb.ro (104)   Naval and Port Engineering and management

(071)  Electrical

Engineering

(071)  Naval

Mechanical

Engineering

(071)  Naval Electromechanical

System

(104)  Navigation and Maritime

Transportation

(104) Nautical Sciences

– Student

– Staff

West University of Timisoara

 

(2014-2021)

https://www.uvt.ro (0531) Chemistry

(0511) Biology
(0533) Physics
(0541) Mathematics
(061) Computer Science
(022)   Geography
(0231) Modern

Languages and

Literatures

(041) Law
(0411) Accountancy
(0311) Economics
(0412) Finances
(0413) Business
(0413) Management
(0414) Marketing

———————–

(023) Modern

Languages

– Student

– Staff

Politehnica University of Timisoara

 

(2019-2021)

http://www.upt.ro/ (023) Languages
(061) Information and CommunicationTechnologies
(0711) Chemicalengineering andprocesses(0713) Electricity and energy(0541) Mathematics
(0715)  Mechanics and metal trades.
– Student

– Staff

University of Pitest

 

(2019-2021)

————–

(2018-2021)

————-

(2017-2021)

https://www.upit.ro/ (0230) Languages

————————

(023) Languages

(0111) Education Science

– Student

– Staff

Aurel Vlaicu University of Arad

 

(2018-2021)

https://www.uav.ro/ (011) Education
(023) Languages
(041) BusinessAdministration
(061) Information and CommunicationTechnologies
(071) Engineering and engineering trades
– Student

– Staff

Transylvania University of Brasov

 

(2018-2021)

—————–

(2016-2021)

https://www.unitbv.ro/ (071) Engineering and engineering trades

———————

(023) Languages

– Student

– Staff

 

————-

– Student

– Staff

Stefan cel Mare University of Suceava

 

(2017-2021)

http://www.usv.ro/ (022) History
(0111) Education Science
(023) Languages
(041) BusinessAdministration
(0311) Economics
(0421) Law
(061) Information and CommunicationTechnologies
– Student

– Staff

Technical University “Gheorghe Asachi” of Iasi

 

(2017-2021)

http://www.tuiasi.ro/ (05) Natural Sciences
(06) Information and CommunicationTechnologies
(07) Engineering,manufacturing and construction
– Student

– Staff

Henri Coanda Air Force Academy

 

(2014-2021)

http://www.afahc.ro (03) Social Science

Journalism and

Information

– Student

– Staff

Partium Christian University

 

(2016-2021)

https://www.partium.ro (0232) English literature and linguistics – Student

– Staff

 

SERBIA

 

University Website Fields in common Beneficiaries
University of Nis

 

(2019-2021)

https://www.ni.ac.rs/ (0232) Literature and linguistics – Student

– Staff

 

SLOVAKIA

University Website Fields in common Beneficiaries
Pavol Jozef Safarik University in Kosice

 

(2018-2020)

————-

(2017-2019)

————-

(2016-2019)

https://www.upjs.sk/

 

(0230) Languages

(English Philology/

British and

American studies)

——————-

0230 Languages

– Student

– Staff

University of Presov

 

(2019-2021)

https://www.unipo.sk/ (0230) Languages – Student

– Staff

Catholic University in Ružomberok

 

(2018-2020)

http://www.ku.sk/en/ (023) Languages – Student

– Staff

 

SPAIN

University Website Fields in common Beneficiaries
Universitat de les Illes Balears

 

(05.11.2019)

————-

(23.10.2018)

https://www.uib.cat/ (0232) Literature and linguistics – Student

– Staff

University of Vigo

 

(14.02.2018)

https://www.uvigo.gal/ All Subject – Staff

TURKEY

University Website Fields in common Beneficiaries
Igdir University

(2020-2027)

https://www.igdir.edu.tr (09) Languages and philological

sciences

(13) Natural sciences: Biology, Chemistry

(14) Social Sciences (Economics, International

Relations European Studies)

(06) Engineering

Technology

(07) Geography

(08.3) History

– Student

– Staff

Atatürk University

(2019-2022)

https://atauni.edu.tr

 

 

(311) Economics

(710) Engineering/

Computer

(710) Electrical

Engineering

(710) Mechanical

Engineering

(511) Biology

(531) Chemistry

(541) Mathematics

(913) Nursing/

Midwifery

(1015) Tourism

Management

(411) Accounting

(412) Finance

(410) Business

Administration

(421) Law

(220) English

(610) Information

Technology

– Student

– Staff

Middle East Technical University

 

(2019-2021)

————-

(2017-2019)

http://www.metu.edu.tr Any Subject – Student

– Staff

Bingol University

 

(2014-2021)

http://bingol.edu.tr/en (041) Business and Administration

(0421) Law
(0230) Languages
(0222) History and

Archeology
(0540) Mathematics
(0713) Electricity and energy
(0715) Mechanics and metal
(0610) ICT
(0511) Biology
(0533) Physics
(0531) Chemistry
(0913) Nursing

– Student

– Staff

Eskişehir Technical University

 

(2018-2021)

https://eskisehir.edu.tr (0713) Electrical

Electronics
(0611) Computer

Engineering
(0533) Physics
(0541) Mathematics

– Student

– Staff

Anadolu University

 

(2018-2021)

https://anadolu.edu.tr (041) Business

Administration
(0311) Economics
(1015) Tourism

Management
(0421) Law
(0222) History
(0112) Pre-school

Education
(0114) English Language Teaching

– Student

– Staff

Ondokuz Mayis University

 

(2017-2020)

http://omu.edu.tr/tr (023) Languages
(041) BusinessAdministration
(061) Information and CommunicationTechnologies
(071) Engineering and engineering trades
(091) Health
– Student

– Staff

Mehmet Akif Ersoy University

 

(2014-2021)

https://mehmetakif.edu (041) Business

Administration
(0411) Accounting
(0311) Economics
(0611) Computer Science
(113) Primary Teacher Education
(112) Pre-school Teacher Education

(23) Foreign Languages (English)
(0913) General Nursing

– Student

– Staff

 [:]