THIRRJE E HAPUR / OPEN CALL FOR APPLICATION
Thirrje e Hapur per bursa per shkembim studentor ne Universitetin e Bergamos, Itali / Open Call for student mobility exchange at the University of Bergamo, Italy Kliko këtu për më shumë
THIRRJE E HAPUR / OPEN CALL FOR APPLICATION
Thirrje e Hapur per bursa per shkembim studentor ne Universitetin “Jan Kochanowski” ne Kielce, Poloni / Open Call for student mobility exchange at the Jan Kochanowski University of Kielce (UJK), Poland Kliko këtu për më shumë
THIRRJE E HAPUR / OPEN CALL FOR APPLICATION
Thirrje e Hapur per bursa per shkembim studentor ne Universitetit e Padoves, Itali / Open Call for student mobility exchange at the University of Padua, Italy Kliko këtu për më shumë
THIRRJE E HAPUR / OPEN CALL FOR APPLICATION
Thirrje e Hapur per bursa per shkembim studentor ne Universitetit Shtetëror “President Stanisław Wojciechowski” të Shkencave të Aplikuara në Kalisz, Poloni/ Open Call for student mobility exchange at the President Stanisław Wojciechowski State University of Applied Sciences in Kalisz, Poland Kliko këtu për më shumë
HIGH QUALITY AND AFFORDABLE EDUCATION
WHY CHOOSE US
COMPACT, FRIENDLY, CENTRALLY-LOCATED CAMPUS
WHY CHOOSE US
YOU'LL GET DEDICATED HELP AND SUPPORT
WHY CHOOSE US
CONTINUES QUALIFICATION
WHY CHOOSE US
WE PROMOTE EQUALITY AND RESPECT FOR DIVERSITY
WHY CHOOSE US
ARTISTIC AND CULTURAL ACTIVITIES
WHY CHOOSE US
SPORT ACTIVITIES
WHY CHOOSE US
YOUTH ENGAGEMENT IN SCIENTIFIC ACTIVITIES
WHY CHOOSE US
COMMUNITY SERVICES
WHY CHOOSE US
WE WORK HARD BUT ALSO HAVE FUN
WHY CHOOSE US
VLORA- THE PEARL OF TOURIST DESTINATION IN ALBANIA
WHY CHOOSE US
A CITY WITH A STRONG IDENTITY, HISTORY AND CULTURE
WHY CHOOSE US

Mirë se vini
Të dashur studentë!

Faleminderit që keni zgjedhur të bashkoheni me ne në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë!
Jemi shumë të nderuar dhe me padurim presim t’ju takojmë.  Urojmë që ardhja juaj në Vlorë, në Shqipëri, për të zhvilluar studimet tuaja të shkëmbimit të jetë një eksperiencë emocionuese dhe e paharruar. Vlora është një vend mbresëlënës i cili duhet të vizitohet dhe shijohet; me pasuri shumë interesante kulturore, me mjaft vende natyrore dhe origjinale për t’u eksploruar, si dhe me shumë njerëz miqësor dhe mikpritës për t’u takuar. Prandaj, përfshihuni, krijoni miqësi, provoni gjëra të reja, mësoni mbi një kulturë tjetër dhe shijoni përvojën tuaj në Shqipëri.

Ne jemi gjithmonë këtu në shërbimin tuaj, për t’ju ndihmuar gjatë këtij procesi dhe për të lehtësuar pjesëmarrjen tuaj në jetën intensive akademike dhe kulturore pranë universitetit tonë.
Ju uroj lumturi dhe sukses!

 

Prof. Roland ZISI,

Rektor

Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë