Bursa Erasmus+ për trajnim për stafin akademik në Universitetin e “G. d’Annunzio” Kieti-Peskara (D’Annunzio University of Chieti – Pescara) në Itali.

Thirrje për mobilitet trajnim për stafin akademik në kuadër të Programit “Erasmus +” për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin e “G. d’Annunzio” Kieti-Peskara (D’Annunzio University of Chieti – Pescara) në Itali. Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë në bashkëpunim me në Universitetin e “G. d’Annunzio” Kieti-Peskara (D’Annunzio University ofRead More…

Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, nënshkruan marrëveshje partneriteti me Universitetin turk “Balikesir”

Në kuadër të ndërkombëtarizimit të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, ditën e enjte, datë 08. 06. 2023, Rektori i UV-së, Prof. Dr. Roland Zisi, nënshkroi Marrëveshjen e Bashkëpunimit me Universitetin turk “Balikesir”. Nëpërmjet një takimi online,  Marrëveshja u nënshkrua  nga Rektori i UV-së, Prof. Dr. Roland Zisi dhe Rektori i Universitetit “Balikesir”, Prof. Dr. Read More…

Aktiviteteve të organizuara të fokus-grupeve me studentë në prag diplomimi të disa prej programeve Master në Fakultetin e Shkencave Teknike dhe Natyrore si dhe Fakultetin e Shkencave Humane dhe Drejtësisë, të realizuara gjatë muajit prill 2023

Në zbatim të Standardeve dhe Kritereve të Kodit të Cilësisë së Arsimit të Lartë miratuar me Vendim të Këshillit të Ministrave Nr. 531, datë 11.09.2018 , Standardi I.2, Kriteri 2; Standardi I.3, Kriteri 1; Standardi I.2, Kriteri 2; Standardi I.2, Kriteri 6; Standardi I.8, Kriteri 1; Standardi II.5; Standardi II.4, Kriteri 1; Standardi II.6, Kriteri 1; Standardi III.4, Kriteri 2; StandaRead More…

Aktiviteteve të organizuara të fokus-grupeve me studentë në prag diplomimi të disa prej programeve Master në Fakultetin e Shkencave Teknike dhe Natyrore, Fakultetin e Shkencave Humane dhe Drejtësisë, Fakultetin e Shëndetit si dhe Fakultetin e Ekonomisë të realizuara gjatë muajit maj 2023

Në zbatim të Standardeve dhe Kritereve të Kodit të Cilësisë së Arsimit të Lartë miratuar me Vendim të Këshillit të Ministrave Nr. 531, datë 11.09.2018 , Standardi I.2, Kriteri 2; Standardi I.3, Kriteri 1; Standardi I.2, Kriteri 2; Standardi I.2, Kriteri 6; Standardi I.8, Kriteri 1; Standardi II.5; Standardi II.4, Kriteri 1; Standardi II.6, Kriteri 1; Standardi III.4, Kriteri 2; StandaRead More…

Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve.

Krijimi i një atmosfere sa më të këndshme dhe argëtuese ishte qëllimi i aktivitetit të sotëm në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Fëmijëve. Studentë dhe pedagogë organizuan një ditë ndryshe me femijët e shtëpisë së fëmijës Vlorë, këtë herë te fushat sportive në Ujë të Ftohtë. Nuk munguan  lojrat e ndryshme me ta, dhuratat si nga Universiteti dhe studeRead More…

Bursa Erasmus+ për trajnim personeli akademik në IES Ribeira do Louro, Spanjë

Thirrje për mobilitete trajnimi në kuadër të Erasmus + International Credit Mobility në IES Ribeira do Louro   Në kuadër të Erasmus + International Credit Mobility hapet thirrja per mobilitete trajnimi drejt IES Ribeira do Louro, Spanjë.  Ftohet të aplikojë personeli akademik nga disiplina të shkencave humane (fusha 0288 Arts and humanities sipas ISCED). Numri i mobiliteteveRead More…

UV pjesëmarrëse në Konferencën e 53-të, të rrjetit EUCEN

  Rektori i UV Prof. Dr Roland Zisi, merr pjesë në Konferencën e 53-të të Rrjetit Universitar EUCEN e cila zhvillohet në Universitetin e Utrecht-it, Hollandë, në 31 maj dhe 1 qershor 2023. UV, vijon të jetë pjesë e rrjetit EUCEN prej më shumë se 15 vitesh, duke kontribuar në mënyrë aktive në ndërkombëtarizimin dhe krijimin e partneriteteve institucionale dhe akademikRead More…

TAKIM I REKTORIT TË UV, Prof. Dr. ROLAND ZISI, ME AKADEMIKË, STUDIUES E KËRKUES SHQIPTARË NË SH.B.A

Rektori UV, Prof. Dr. Roland Zisi dhe zëvendësrektori Prof. Asoc. Enkelejd Mëhilli, pas përfundimit të punimeve të Konferencës 3rd Annual Hanseatic League of Universities Conference, me titull “Vectors of Resilience Conference, 2023”, në Florida Gulf Coast University, Florida, USA, zhvilluan një takim me Akademikë, Studiues dhe Kërkues shkencor të Diasporës Akademike Shqiptare që jetRead More…

Bursa për shkollë verore në kampusin industrial Ferrol

  Kampusi Industrial Ferrol (CIF) ka shpallur thirrjen për bursa në shkollën ndërkombëtare verore në periudhën 17-28 Korrik 2023. Kampusi Industrial Ferrol është pjesë e Universitetit të A Coruña (Spanjë) dhe është i pari kampus specializimi i akredituar nga qeveria rajonale. Si pjesë e strategjisë së ndërkombëtarizimit, po organizohet një Shkollë Verore NdëRead More…