Temat e diplomave FSH

 

Titulli i temës: Punoi: Shkarko .pdf Viti i punimit
Identifikimi i Njohurive të Përgjithshme mbi Ushqyerjen e Shendetshme dhe Aktivitetin Fizik tek të Moshuarit Dajana Gjonaj 2022
Vlerësimi i ofrimit të shërbimit shëndetësor parësor nga pacientet e infektuar me COVID 19 Marjola Muhaj 2022
Ndikimi i komunikimit infermier paciente në reduktimin e ankthit Melaize Zeqiraj 2022
Aderenca ndaj medikamenteve, perspektiva e klientëve dhe cfarë mund të bëjnë profesionistët e kujdesit shëndetësor Xhoana Delibashi 2022
Sindroma BURNOUT tek infermierët e Spitalit Rajonal Vlorë dhe ndikimi i faktorëve riskues Zerina Caco 2022
Fillimi dhe kohëzgjatja e humbjes së nuhatjes dhe shijes në  individë të infektuar me Covid-19 Aleksandra Yzeiraj 2021
Vlerësimi i lidhjes midis larjes së duarve dhe infeksioneve spitalore në Spitalin Rajonal Fier Daniela Mërtika 2021
Peceptimet e infermierit për shkaqet e gabimeve medikamentoze dhe barrierat në raportim Eralda Mance 2021
Ndikimi i Covid-19 në kujdesin shëndetësor dhe menaxhimin e sëmundjes në pacientë kronik me hipertension arterial Erda Tozaj 2021
Evidentimi i efekteve anësore afatshkurtra të vaksinës antiCOVID në stafin mjekësor të Spitalit Rajonal, Vlorë. Labjola Kociaj 2021
Edukimi i pacientit si një dimension i kujdesit infermieror , ne rritjen e  nivelit te  njohurive për vetëmenaxhimin e  Hipertonise. Lorena Selimaj 2021
Efektet anësore të vaksinave në popullatën e vendit tonë Sherife Allushaj 2021
Vlerësimi i perceptimeve, njohurive  dhe sjelljeve parandaluese të studentëve të Universitetit  të Vlorës ‘‘Ismail Qemali’’ ndaj Covid-19 Xhesilda Koroveshaj 2021