njoftime Njoftime FSHP seminare

[:sq]Zhvillohet leksion të hapur me studentët e programeve të infermierisë, me Dr Angelika Jakuboswka, Medical University Gdanski, Poloni[:]

[:sq]Në Fakultetin e Shëndetit Publik u realizuar një leksion i hapur me studentet e vitit te parë, Dega Infermier i Përgjithshëm, me Dr Angelika Jakuboswka, Medical University Gdanski, Poloni dhe një student i vitit të parë të Masterit Shkencor në Institutin e Infermierisë dhe Mamisë pranë këtij Universiteti.

Qëllimi i vizitës së Dr Angelika Jakuboswka ishte:
  1. Mbajtja e një leksioni të hapur me studentët e programeve të infermierisë.
  2. Vendosja e kontakteve me stafin  e Fakultetit të Shëndetit, për bashkëpunim shkencor në të ardhmen.
  3. Zhvillimi i një studimi shkencor në Shqipëri mbi rolin edukues të infermierëve.

 

[:]