njoftime Njoftime FSHT

[:sq]Seminar trajnues për student nga DPPI në bashkëpunim me Qendrën e Zhvillimit Rajonal dhe Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë [:]

[:sq]

Seminar trajnues për student nga DPPI në bashkëpunim me Qendrën e Zhvillimit Rajonal dhe Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë 

 

U zhvillua Seminari trajnues i Drejtorisë së Përgjithshme të Pronësisë Intelektuale në bashkëpunim me Qendrën e Zhvillimit Rajonal pranë Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë.

Studentë të degëve të Shkencave Inxhinierike, natyrore dhe kompjuterike të Fakultetit të Shkencave Teknike ishin target grupi kryesor i ketij seminari.

 

Përfaqësuesit trajnues të DPPN – së folën dhe diskutuan në mënyrë interaktive me studentët duke transmetuar informacion bashkëkohor për rëndësinë e certifikimeve të markave, modeleve industriale si dhe patentimin e shpikjeve.

Ilustrimet online të formularëve të aplikimit si dhe procedura të tjera praktike e benë këtë sesion mjaft interesant.

 

                   

[:]