Thirrje për bursa studimi për studentët në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Eötvös Loránd (Eötvös Loránd University) në Hungari.

Thirrje për bursa studimi për studentët në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Eötvös Loránd (Eötvös Loránd University) në Hungari. Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali”, në bashkëpunim me Universitetin Eötvös Loránd, në Hungari në kuadër të Programit Erasmus+ për komponentin KA1, fton gjithë studentëtRead More…

[:sq]Java Ndërkombëtare e Infermierit: Infermierët – Një zë që udhëheq – Shëndet për të gjithë [:en]International Nurse Week: Nurses – A Leading Voice – Health for All [:]

[:sq]Në kuadër të Javës Ndërkombëtare të Infermierit, 5 – 12 Maj 2019, Departamenti i Infermierisë dhe ai i Kujdesit Shëndetësor, të Fakultetit të Shëndetit, Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, organizuan aktivitetete promocionale në mbështetje të komunitetit të Qytetit të Vlorës. Studentët dhe Personeli Akademik i këtij fakulteti kryen matje të glicemisë dhe të pRead More…

[:sq]Hapja e sezonit turistik të Vlorës: Panairi Kulinar: Vlora Turistike Ju Mirëpret[:en]Opening of the touristic season of Vlora: Culinary Fair: Touristic Vlora welcomes you[:]

[:sq]Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, morri pjesë në Celjen e Sezonit Turistik Veror 2019, Ditën e Premte datë 17.05.2019, ora 10:00, tek hapësira përpara laboratorit të Turizmit të Vlorës, në Lungomare u zhvillua panairi Kulinar. Aktivitiviteti kishtë si synim promovimin e ideve inovatore nga të rinjtë e shkolla profesionale dhe student, si dhe prezantimin e prodhuesve venRead More…

[:sq]Njoftim[:]

[:sq]Miratimi i formatit te publikimit te te dhenave te detajuara mbi te ardhurat dhe shpenzimet financiare te institucioneve publike publike te arsimit te larte: Te dhena progresive per periudhen Janar-Prill 2019 Situacion Shpenzimesh Prill 2019 Situacion Shpenzimesh Janar -Prill 2019 Situacion Shpenzimesh Janar – Prill 2019 Akt Rakordimi per te ardhurat – Prill 2019   &Read More…

[:sq]Shpallet periudha zgjedhore për zhvillimin e zgjedhjeve të këshillave studentorë [:]

[:sq]Njoftohen të gjithë studentët e interesuar se pas miratimit të Rregullores për Zgjedhjen e Këshillave Studentorë në UV, është shpallur periudha zgjedhore për zhvillimin e zgjedhjeve të këshillave studentorë të Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë. Ftohen të gjithë studentët e interesuar për të vetëkandiduar për të qenë anëtarë të Komisionit Institucional ZgjRead More…

[:sq]Thirrje për bursa studimi për studentët në kuadër të Programit Erasmus + në Universitetin “Ondokuz Mayıs” Turqi[:]

[:sq] Thirrje për bursa studimi për studentët në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin “Ondokuz Mayıs” Turqi Shpenzimet do të mbulohen nga skema Erasmus +, komponenti KA1 për mobilitet studimi. Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali” në bashkëpunim me Universitetin “Ondokuz Mayıs” në Turqi  në kuadër Read More…

[:sq]Thirrje për bursa studimi për studentët në kuadër të Programit Erasmus + në Universitetin Perëndimor Atika në Greqi[:]

[:sq][:sq] Thirrje për bursa studimi për studentët në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Perëndimor Atika (West Attica University) në Greqi   Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali”, në bashkëpunim me Universitetin  Perëndimor Atika (West Attica University) në kuadër të Programit Erasmus+ për komponentin KRead More…

[:sq]Rektori i Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë, Prof. Roland Zisi, vlerësohet me diplomën “LAUREA HONORIS CAUSA”[:]

[:sq]Rektori i Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë, Prof. Roland Zisi, vlerësohet me diplomën “LAUREA HONORIS CAUSA” Me Dekret Rektorial (Prot.RM/08b/2019) dhe propozim të Senatit Akademik të Universitetit “Sancti Cyrili” të Maltës, Duka i Madh dhe Princi i Urdhërit të Kalorësve të Maltës, njëherazi dhe Rektori i Universitetit “Sancti Cyrili” të Maltës, Prof. Alfred Josef BaRead More…