njoftime

Vlora Half Maraton 2024

Me rastin e “Vlora Qyteti Europian I Sportit, 2024” Bashkia Vlorë organizon më date 21 prill, ora 09.00, aktivitetin “Vlora Half Maraton 2024”.

Ftohen te gjithe studentet te behen pjese e ketij aktiviteti

Bashkëlidhur posterat e këtij aktiviteti si dhe QR Code për regjistrim on-line, gjithashtu, gjatë javës në zona të ndryshme të qytetit do të ketë pika regjistrimi ku studentët mund të regjistrohen edhe vetë personalisht