njoftime

Panairi i III mbarëkombëtar i librit akademik dhe shkencor

Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë në kuadër te panairit të III mbarëkombëtar te librit akademik dhe shkencor, promovon botimet:

  • Studime Ndërdisiplinore në Albanologji – autor Prof. Dr. Roland Zisi
  • Bibliografia e Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, pjesa II (2006 – 2023), përgatitur nga Albert Habazaj.

Drejton: Albert Habazaj

Paraqesin botimet: Prof. Teuta Toska, Akad. Shaban Sinani, Albert Habazaj, Dr. Ermir Xhindi.

 

https://www.facebook.com/share/v/zUzoE5PPWjU6WuSV/?mibextid=jmPrMh