[:sq]Njoftim[:]

[:sq]Ju njoftojmë se dita e hënë, datë 03.06.2019 caktohet ditë pushimi në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë.  Dita e mësimit e datës 03.06.2019, do të zëvendësohet në një nga ditët e pushimit. [:]Read More…

[:sq]Njoftim![:en]Notice![:]

[:sq]Ju njoftojmë se, Zyra Kombëtare Erasmus + Tiranë në bashkëpunim me Drejtorinë e Sigurimit të Brendshëm të Cilësisë dhe Projekteve, organizojnë në datën 31 Maj 2019, ora 09:15, në Sallën Rilindja të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, aktivitetin informues “Info Day Erasmus+” për studentë e pedagogë. Qëllimi i aktivitetit ka të bëjë me informimin mbi mundëRead More…

[:sq]NJOFTIM PËR VETËKANDIDIM TË STUDENTËVE TË UV-së NË KZS (KOMISIONI ZGJEDHOR STUDENTOR) NË FAKULTETE[:en]ANNOUNCEMENT FOR UV STUDENTS IN THE SEC (STUDENT ELECTORAL COMMISSION) IN THE FACULTIES [:]

[:sq]Në kuadër të zgjedhjes të Këshillave Studentore në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë, KIZS (Komisioni Institucional Zgjedhor i Studentëve) njofton: Shpalljen e periudhës së vetëkandimit të studentëve për të qenë anëtar të KZS pranë çdo fakulteti, prej datës 27.05.2019 deri ditën e premte, datë 31.05.2019, ora 12:00. Dorëzimi i dokumentave për vetëkandidimRead More…

[:sq]Konferenca e Dytë Shkencore “Rendi, Siguria, Komuniteti”[:en]Second Scientific Conference “Order, Safety, Community”[:]

[:sq]Fakulteti i Sigurisë dhe Hetimit, të Akademisë së Sigurisë, Departamenti i Drejtësisë, i Fakultetit të Shkencave Humane, të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë dhe Drejtoria e Policisë së Shtetit Vlorë organizuan ditën e Premte, datë 24.05.2019, pranë ambienteve të Universitetit, Konferencën e Dytë Shkencore “Rendi, Siguria, Komuniteti”. Në këtë aktivitet morrRead More…

[:sq]Thirrje Universiteti Alpen-Adria Klagenfurt[:]

[:sq]Thirrje Universiteti Alpen-Adria Klagenfurt Universiteti Alpen-Adria Klagenfurt (Alpen-Adria-Universität Klagenfurt) në Austri, shpall një program të ri bursash në ciklin Bachelor dhe Master. Cdo vit akademik universiteti ofron 15 bursa ciklin Bachelor në varësi të kërkesës për specialistë në fushën e teknologjisë së informacionit ku 7 bursa do t’i jepen studentëve tRead More…

[:sq]Vendim Nr. 20, datë 24.05.2019[:]

[:sq]Vendim i Senatit Akademik Nr. 20, datë 24.05.2019 Për zgjedhjen e anëtarëve në komisionin institucional zgjedhor të studentëve dhe në komisionin e apelimit të studentëve në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë Vendimi i plotë[:]Read More…

[:sq]Hapen thirrjet e 3-ta për Projekt – Propozime, PA1 dhe PA2, Programi Interreg ADRION 2014-2020[:]

[:sq]Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme njofton se Programi Transnacional ADRION 2014-2020 lançon Thirrjet e 3ta për Projekt Propozime të orientuara në Aksin Prioritar 1 – Inovacioni (Rajon Inovator dhe i Zhvilluar) dhe Aksin Prioritar 3 – Transporti (Rajon i Ndërlidhur). Projekt Propozimet për Thirrjen e 1rëtë fokusuar në Aksin Prioritar 1 mund të dorëzohen prejRead More…

[:sq]Thirrje për mobilitet stafi për mësimdhënie/trajnim në kuadër të Programit Erasmus+ për komponentin KA1 në Universitetin Katolik të Ruzomberok (Catholic University in Ružomberok) në Sllovaki [:]

[:sq]  Thirrje për mobilitet stafi për mësimdhënie/trajnim në kuadër të Programit Erasmus+ për komponentin KA1 në Universitetin Katolik të Ruzomberok (Catholic University in Ružomberok) në Sllovaki     Universiteti i Vlorës  “Ismail Qemali”,  në bashkëpunim me Universitetin Katolik të Ruzomberok (Catholic University in Ružomberok) në Sllovaki në kuadërRead More…

[:sq]Aleksandër Çipa dhe libri i tij “Deti nuk ka portë”[:en]Book Promotion “The Sea Has No Gate” by Alexander Çipa[:]

[:sq] Aleksandër Çipa dhe libri i tij “Deti nuk ka portë”, të Hënën, më 27 Maj, ora 11:00 në Universitetin ‘Ismail Qemali” Departamenti i Gjuhë-Letërsisë në bashkëpunim me Qendrën e Studimeve të Albanologjisë dhe Ballkanistikës, me Botimet Dritëro, si dhe me Bibliotekën “Nermin Vlora Falaski”, ditën e Hënë, datë 27.05. 2019, në sallën “ Rilindja ”, oraRead More…

Thirrje për bursa studimi për studentët në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Debrecen (Debrecen University) në Hungari.

[:sq]Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali”, në bashkëpunim me Universitetin  e Debrecenit, në Hungari në kuadër të Programit Erasmus+ për komponentin KA1, fton gjithë studentët e UV-së të aplikojnë për të përfituar 2 (dy) bursa studimi/ për një periudhë prej 5 (pesë) muajsh (300 ditë) për semestrin Pranverë 2020, në Institutin e studimeve Angleze dhe Amerikane, UniversRead More…