njoftime Njoftime FSHH

[:sq]Aleksandër Çipa dhe libri i tij “Deti nuk ka portë”[:en]Book Promotion “The Sea Has No Gate” by Alexander Çipa[:]

[:sq]

Aleksandër Çipa dhe libri i tij

“Deti nuk ka portë”,

të Hënën, më 27 Maj, ora 11:00 në Universitetin ‘Ismail Qemali”

Departamenti i Gjuhë-Letërsisë në bashkëpunim me Qendrën e Studimeve të Albanologjisë dhe Ballkanistikës, me Botimet Dritëro, si dhe me Bibliotekën “Nermin Vlora Falaski”, ditën e Hënë, datë 27.05. 2019, në sallën “ Rilindja ”, ora 11.00, organizojnë takimin me gazetarin dhe poetin e njohur Aleksandër Çipa, për librin  më të ri poetik “ Deti nuk ka portë”.

Vëllimi i ri poetik i autorit, pas paraqitjes në qytetet më të mëdha të hapësirës dhe trevave shqiptare, përkatësisht në Shqipëri, Maqedoni, Kosovë dhe Luginën e Preshevës, ndalet këtë herë në qytetin e origjinës së tij, në Vlorë.

Janë të ftuar shkrimtarë, poetë, miq e dashamirës të autorit dhe letërsisë si dhe studentë e pedagogë të universitetit, për të ndjekur dhe patur një komunikim me poezinë e tij më të fundit si dhe me vetë autorin.

 [:en]Department of Albanian Language and Literature, “Ismail Qemali” University in Vlora, in cooperation with the Center of Albanology and Balkan Studies, Dritëro Publishing and the University Library “Nermin Vlora Falski”, Organizes on Monday, 27.05.2019, 11:00 , a meeting with the well known journalist and poet Aleksandër Çipa, for the newest poetic book “The Sea Has No Gate”. Invited to participate in this meeting are writers, loving friends of this Albanian author and literature, as well as university students and lecturers.[:]