Listat e aplikantëve 2021

Listat e aplikantëve per vitin akademik 2021 -2022 në Universitetin “Ismail Qemali” Vlore, sipas fakulteve përkatëse: Fakulteti i Ekonomisë (FE), Fakulteti i Shkencave Teknike dhe Natyrore (FSHT), Fakulteti i Shkencave Humane dhe Drejtësisë (FSHH), Fakulteti i Shëndetit (FSH).   Read More…

Program i Gjuhës Greke He.L.a.S

Universiteti i Janinës gjatë periudhës Tetor 2021- Maj 2022 do të zhvillojë programin dimëror He.L.a.S. Ky program konsiston në mësimin e gjuhës greke në distancë. Për ndjekjen e programit është një tarifë prej 500 EUR dhe pjesëmarrësit do të përfitojnë: Lëndët e gjuhës greke Çertifikatë pjesëmarrje Pregatitje për provimin e çertifikimit të arritjeve Read More…

Shkolla Verore Ndërkombëtare mbi Nanoteknologjinë

Insituti i Nanoteknologjisë dhe Burimeve Alternative të Energjisë në Universitetin Ovidius të Kostancës në Rumani do të organizojë në periudhën 20 – 24 Shtator 2021, Shkollën Verore Ndërkombëtare mbi Nanoteknologjinë me temë “Nanomaterialet dhe Nanoteknologjia për Sistemet e Avancuara të Energjisë”. Tema e shkollës verore është qasja holistike në zhvillimin e sistemevRead More…

Vizita e Parë Monitoruese për Projektin Erasmus+ CBHE SUCCESS

Në datën 27 korrik 2021, u organizua nga Zyra Kombëtare Erasmus+ Shqipëri, Vizita e Parë Monitoruese për Projektin Erasmus+ CBHE SUCCESS, “Sustainable university-enterprises cooperation for improving graduate employability“. Projekti SUCCESS ku UV është një prej partnerëve, mbështetet nga Programi Erasmus+, e ka për qëllim modernizimin e universiteteve të WBC përmes forcimit Read More…

TANGRAM – Transnational pArks aNd Gardens Resources in Adriatic and ionian tourist Marketplace[:en]TANGRAM – Transnational pArks aNd Gardens Resources in Adriatic and Ionian tourist Marketplace

  TANGRAM – Transnational pArks aNd Gardens Resources in Adriatic and ionian tourist Marketplace Project Opening Conference Friday 30 July 2021 U mbajt më 30 Korrik 2021 online  “Opening Conference” e projektit “Tangram- Transnational pArks aNd Gardens Resources in Adriatic and ionian tourist Marketplace”, organizuar nga Development Agency of Evia, Greece, partner i projektit TARead More…

[:sq]Ftesë për pjesëmarrje në sesione informuese online[:]

[:sq]Organizata Ndërkombëtare Rinore “Sapien” e përkushtuar për të bashkuar studentët nga e gjithë bota në një pasion të përbashkët për të mësuar dhe diskutuar së bashku, ju fton të bëheni pjesë e sesioneve të saj online, nëpërmjet platformës Zoom, ku çdo javë do të trajtohen tema të ndryshme në lidhje me njerëzimin dhe shoqërinë. Cdo sesion do të ketë të fRead More…

[:sq]Një kontribut i ri shkencor i PhD. Gjergji Semini (Kirurg–Urolog–Androlog), pedagog i Departamentit të Kujdesit Shëndetësor, i Fakultetit të Shëndetit, në UV.[:]

[:sq]Në koherencë me objektivin strategjik të ndërkombëtarizimit të institucionit, pedagogët e Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë, po kontribojnë çdo ditë e më shumë në fushën e projekteve të zhvillimit dhe kërkimit shkencor të financuara nga BE si dhe në lëmin e kontributeve studimore me rrezatim ndërkombëtar. Në këtë kontekst, prej vitesh anëtarët e personelit akademRead More…

[:sq]Mundësi intershipi në Gjykatën e Apelit, Vlorë për studentët e UV- “Sekretar Gjyqësor”- “IT” [:]

[:sq]Gjykata e Apelit, Vlorë dhe UV njoftojnë studentët e programeve të studimit “Drejtësi” dhe “Shkenca kompjuterike”, të Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë, për çeljen e dy programeve intership për punësim të përkohshëm nga 4 deri në 6 muaj, në Gjykaten e Apelit, Vlorë. Gjeni me poshtë njoftimin e Gjukatës së Apelit, Vlorë dhe informacionin që ju orienton për keto intRead More…

MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI MIDIS UNIVERSITETIT “ISMAIL QEMALI”, VLORË DHE INSTITUTIT SHQIPTAR TË SOCIOLOGJISË

Më datë 30.07.2021 në ambientet  e Rektoratit të Universitetit “Ismail Qemali”,Vlorë u zhvillua një takim mes përfaqësuesve të Universitetit “Ismail Qemali” dhe Institutit Shqiptar të Sociologjisë. Në fund të këtij takimi u nënshkrua një marrëveshje e përbashkët mes dy institucioneve, e cila u nënshkrua nga Prof.dr Roland Zisi, Rektor i Universitetit “Ismail QemaliRead More…