njoftime Thirrje

Ftesë për pjesëmarrje në sesione informuese online

Organizata Ndërkombëtare Rinore “Sapien” e përkushtuar për të bashkuar studentët nga e gjithë bota në një pasion të përbashkët për të mësuar dhe diskutuar së bashku, ju fton të bëheni pjesë e sesioneve të saj online, nëpërmjet platformës Zoom, ku çdo javë do të trajtohen tema të ndryshme në lidhje me njerëzimin dhe shoqërinë.

Cdo sesion do të ketë të ftuar specialistë të fushës, të cilët do të ndajnë me pjesëmarrësit njohuritë, eksperiencat e tyre si dhe do i inkurajojnë ata të shkëmbejnë idetë, pritshmëritë nisur nga perspektiva dhe kultura e tyre ndërkombëtare.

Për më shumë vizitoni faqen e internetit: https://www.thesapienyouthorg.com/

Për t’u rregjistruar në sesionet informuese klikoni në linkun:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSes774TFDZWKp-iAMk5LyP1K2aKhf6Z43KRIbrNATwz5qDh6Q/viewform

The Sapien

The Sapien Press Kit