Shtyhet afati i aplikimit për edicionin e 3-të të Shkollës Verore të Universitetit Perëndimor të Timishoarës

 Shtyhet afati i aplikimit për edicionin e 3-të të Shkollës Verore të Universitetit Perëndimor të Timishoarës Universiteti Perëndimor i Timishoarës po organizon Edicionin e 3-të të Shkollës Verore në periudhën 30 gusht – 12 shtator 2021. Studentëve Bachelor dhe Master u ofrohet mundësia për të marrë pjesë në një program studimi / trajnimi dyjavor, duke u zhvilluar nëRead More…

Bursa Erasmus + për student në Universitetin Teknik të Lindjes së Mesme (METU) në Turqi.

Thirrje për mobilitete studimi në kuadër të Programit “Erasmus+” për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Teknik të Lindjes së Mesme (METU) në Turqi. Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetin Teknik të Lindjes së Mesme (METU) në Turqi , hap thirrjen për mobilitete studentësh në kuadër të Programit “Erasmus+” pëRead More…

Bursa studimi për studentë Erasmus +në Universitetin Mesdhetar Helen, (Hellenic Mediterranean University) në Kretë- Greqi

Thirrje për bursa studimi për studentë në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Mesdhetar Helen, (Hellenic Mediterranean University) në Kretë- Greqi. Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetin Mesdhetar Helen, (Hellenic Mediterranean University) në Kretë-Greqi hap thirrjen për mobilitete studRead More…

Konferencë Shkencore – Thirrje për punime

Konferencë Shkencore “Bashkërendimi civil-ushtarak në fushën akademike: sfidë e shekullit të XXI” Akademia e Forcave të Armatosura, 30.09.2021, Tiranë   Thirrje për punime Akademia e Forcave të Armatosura në bashkëpunim me Universitetin “Barleti”, në Tiranë organizojnë Konferencën Shkencore: “Bashkërendimi civil-ushtarak në fushën akademike: sfidë e sheRead More…

Bursa Erasmus + për mësimdhënieje në Universitetin Kazimierz Wielki (Kazimierz Wielki University) në Poloni

Thirrje për mobilitete mësimdhënieje në kuadër të Programit “Erasmus +” për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Kazimierz Wielki (Kazimierz Wielki University) në Poloni. Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetin Kazimierz Wielki (Kazimierz Wielki University) në kuadër të Programit Erasmus+ për komponentin KA1, fton stRead More…

Bursa Erasmus + studimi për studentë në Universitetin Vroclav, (University of Wroclaw) në Poloni

Thirrje për bursa studimi për studentë në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Vroclav, (University of Wroclaw) në Poloni. Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetin Vroclav, (University of Wroclaw) në Poloni hap thirrjen për mobilitete studentësh në kuadër të Programit Erasmus+ për kompoRead More…

​Edicioni i 3-të i Shkollës Verore të Universitetit Perëndimor të Timishoaras, Rumani

 Edicioni i 3-të i Shkollës Verore të Universitetit Perëndimor të Timishoaras, Rumani Universiteti Perëndimor i Timishoaras (​West University of Timisoara) në Rumani, po organizon edicionin e 3-të të Shkollës Verore në periudhën 30 gusht – 12 shtator 2021, i cili synon t’u ofrojë studentëve Bachelor dhe Master mundësinë për të marrë pjesë në një program studimi / trajniRead More…

Instituti Konfuci-UT, ka nisur regjistrimet për një program veror kushtuar gjuhës dhe kulturës kineze për të gjithë të interesuarit

Instituti Konfuci në Universitetin e Tiranës është themeluar më datë 18 Nëntor 2013. Ky Institut është krijuar në bazë të marrëveshjes që Universiteti i Tiranës ka firmosur me Qendrën e Institutit Konfuci, Kinë Centre for Language Education and Cooperation (CLEC) si dhe me Universitetin e Gjuhëve të Huaja Pekin (BFSU). Qëllimi Read More…

Bursa Erasmus+ për mësimdhënie në Universitetin Europian Juglindor (South East European University) në Maqedoninë e Veriut

Thirrje për mobilitete mësimdhënieje në kuadër të Programit “Erasmus +” për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Europian Juglindor (South East European University) në Maqedoninë e Veriut. Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetin Europian Juglindor (South East European University) hap thirrjen për mobilitet mësimdhëniRead More…

 Java ndërkombëtare e studentëve (ISWINT)

 Java ndërkombëtare e studentëve (ISWINT) Në periudhën 19-25 Korrik 2021 organizohet edicioni i 28-të i Javës ndërkombëtare të studentëve (ISWinT), me mbështejen e organizatës së studentëve Liga AC dhe Universitetit Politeknik të Timishoarës  (The Polytechnic University of Timisoara). Aktiviteti është një festival arsimor ndërkulturor, i cili inkurajon zhvillimin e njoRead More…