Takim B2B ne kuader te projektit SESC

Ne daten 16 dhe 17 Shtator, projekti SESC kete here shkon tek bizneset dhe operatoret ekonomike te energjive smart. Takimi B2B mbledh prane Hotel partner perfaqesues nga institucione te rajonit per te bere te njohur tregjet dhe trendin e energjive te rinovueshme ne Europe dhe cila eshte situata ne Shqiperi. Eksperte dhe njohes te fushes do te referojne ne dy dite te ngjeshura me aktivitete duke imRead More…

[:sq]Hapet thirrja për bursa për programin e shkëmbimit në Universitetin Shtetëror të Kalifornisë, Northridge, SHBA[:]

[:sq]Universiteti Shtetëror i Kalifornisë, Northridge në SHBA hap thirrjen për bursa për Programin e Shkëmbimit Ndërkombëtar në Sipërmarrje, Lidership, Komunikim dhe Inovacion për studentët universitar dhe pasuniversitar. Programi i shkëmbimit zgjat 3 javë dhe studentët mund të aplikojnë për të qënë pjesëmarrës në semestrin Vjeshtë 2022 ose Pranverë 2022. AplikantëRead More…

[:sq]Aktivitet ‘Traınıng on Labour Market Analysıs’ i Projektit SUCCESS i UV dhe Projektit GRADUA i UBT[:en]Activity ‘Training on Labor Market Analyses’ SUCCESS Project of UV and GRADUA Project of UBT[:]

[:sq]Në datat 06-08 Korrik 2021, në kuadër të bashkëpunimit të projektit SUCCESS – Universiteti ‘Ismail Qemali’ dhe projektit GRADUA – Universiteti Bujqësor i Tiranës, u organizua në sallën Rilindja,  aktiviteti ‘Traınıng on Labour Market Analysıs’. Morën pjesë, Rektori i Universitetit ”Ismail Qemali” Vlorë, Prof.Dr. Roland Zisi, Rektori i Universitetit Bujqësor Read More…