MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI MIDIS UNIVERSITETIT “ISMAIL QEMALI”, VLORË DHE INSTITUTIT SHQIPTAR TË SOCIOLOGJISË

Më datë 30.07.2021 në ambientet  e Rektoratit të Universitetit “Ismail Qemali”,Vlorë u zhvillua një takim mes përfaqësuesve të Universitetit “Ismail Qemali” dhe Institutit Shqiptar të Sociologjisë. Në fund të këtij takimi u nënshkrua një marrëveshje e përbashkët mes dy institucioneve, e cila u nënshkrua nga Prof.dr Roland Zisi, Rektor i Universitetit “Ismail QemaliRead More…

Hapet thirrja për bursa për programin e shkëmbimit në Universitetin Shtetëror të Kalifornisë, Northridge, SHBA

Universiteti Shtetëror i Kalifornisë, Northridge në SHBA hap thirrjen për bursa për Programin e Shkëmbimit Ndërkombëtar në Sipërmarrje, Lidership, Komunikim dhe Inovacion për studentët universitar dhe pasuniversitar. Programi i shkëmbimit zgjat 3 javë dhe studentët mund të aplikojnë për të qënë pjesëmarrës në semestrin Vjeshtë 2022 ose Pranverë 2022. Aplikantët munRead More…

Aktivitet ‘Traınıng on Labour Market Analysıs’ i Projektit SUCCESS i UV dhe Projektit GRADUA i UBT

Në datat 06-08 Korrik 2021, në kuadër të bashkëpunimit të projektit SUCCESS – Universiteti ‘Ismail Qemali’ dhe projektit GRADUA – Universiteti Bujqësor i Tiranës, u organizua në sallën Rilindja,  aktiviteti ‘Traınıng on Labour Market Analysıs’. Morën pjesë, Rektori i Universitetit ”Ismail Qemali” Vlorë, Prof.Dr. Roland Zisi, Rektori i Universitetit Bujqësor të TRead More…

Bursa studimi për studentët Erasmus + në Universitetin e Kordobës, (University of Cordoba) në Spanjë.

Thirrje për bursa studimi për studentët në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin e Kordobës, (University of Cordoba) në Spanjë. Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetin e Kordobës, (University of Cordoba) në Spanjë hap thirrjen për mobilitete studentësh në kuadër të Programit Erasmus+Read More…

Bursa Erasmus +për studentë në Universitetin Mesdhetar Helen, (Hellenic Mediterranean University) në Kretë- Greqi

Thirrje për bursa studimi për studentë në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Mesdhetar Helen, (Hellenic Mediterranean University) në Kretë- Greqi. Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetin Mesdhetar Helen, (Hellenic Mediterranean University) në Kretë-Greqi hap thirrjen për mobilitete studRead More…

Njoftim për  MATURËN 2021

Të dashur maturantë, Prej datës 29 Korrik deri më 03 Gusht 2021, ju mund te plotësoni në portalin e aplikimit universitar U-Albania, Formularin A2. Ju ftojmë të zgjidhni si preferencë të parë, programet e studimit  që ofron Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë. Për vitin akademik 2021-2022, Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë, vjen më një ofertë akademike të larmiRead More…

Shtyhet afati i aplikimit për edicionin e 3-të të Shkollës Verore të Universitetit Perëndimor të Timishoarës

 Shtyhet afati i aplikimit për edicionin e 3-të të Shkollës Verore të Universitetit Perëndimor të Timishoarës Universiteti Perëndimor i Timishoarës po organizon Edicionin e 3-të të Shkollës Verore në periudhën 30 gusht – 12 shtator 2021. Studentëve Bachelor dhe Master u ofrohet mundësia për të marrë pjesë në një program studimi / trajnimi dyjavor, duke u zhvilluar nëRead More…

Pozicion i lirë pune pranë BKT Fier: Teller – Fier Branch

BKT: Një Vend i Shkëlqyer për të Punuar Ne jemi krenar për stafin tonë profesional, përpjekjet e të cilit kanë qënë thelbësore për performancën tonë të suksesshme. Këta njerëz të talentuar me profile, aftësi dhe interesa të ndryshme kanë kontribuar për ta bërë BKT-në një ndër institucionet financiare më të njohura, më konkuruese, më të preferuara dhe më të sigurRead More…

MASR miraton edhe tre programe të reja studimi për UV.

MASR miraton edhe tre programe të reja studimi për UV. Para disa ditësh ministrja e MASR, znj. EVIS KUSHI, miratoi kerkesën e UV për hapjen e tre programeve të reja studimi të cilat aktivizohen prej vitit akademik 2021-2022. Këto programe jane: 1. Bachelor në “Media, Komunikim dhe Trashëgimi Kulturore”, me profilet “Gazetari dhe Multimedia” dhe “Trashëgimi Kulturore”. 2. “TeRead More…