Rektori i UV Prof. Dr. Roland Zisi përzgjidhet si ekspert vlerësues nga World’s Universities with Real Impact – (WURI)

Rektori i UV Prof. Dr. Roland Zisi përzgjidhet si ekspert vlerësues nga World’s Universities with Real Impact – (WURI) Rektori i Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë, Prof. Dr. Roland Zisi është përzgjedhur nga WURI (World’s Universities with Real Impact) si ekspert vlerësues për vlerësimin e Universiteteve botërore. WURI është pjesë e Lidhjes Hanseatike e Universiteteve (The Read More…

Programi “Flexible Startup Support” mbërrin ne Vlorë.

Programi “Flexible Startup Support” mbërrin ne Vlorë. Inkubatori I biznesit “Oficina” do të fillojë së shpejti programin kombëtar ne mbështetje të startupe-ve dhe projekteve innovative në qarkun e Vlorës. Ditën e enjte dhe ora 17:30 organizohet nje takim on-line rreth 20 minuta për informim. Studentët të cilët dëshirojn të marrin pjesë mund të regjistrohen tek linku i mRead More…

Pandemia e COVID-19, mësimi dhe kërkimi shkencor on-line në UV

Pandemia e COVID-19, mësimi dhe kërkimi shkencor on-line në UV Nga Prof. Dr. Roland Zisi, Rektor i Universitetit të Vlorës “Ismail Qemali” Është detyrim dhe kënaqësi për mua që si kryeredaktor i Buletinit Shkencor të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, që të përcjell për lexuesit një rezyme shpjeguese në çelje të volumit të ri të tij, (Numër 4, Vëllimi 1, 2021),Read More…

Bursa Erasmus + Studimi/Praktikë për studentë nga Universiteti i Pireut, Greqi

Thirrje për bursa studimi/praktike për studentë në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility nga Universiteti i Pireut (University of Piraeus) në Greqi. Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali” në bashkëpunim me Universitetin e Pireut, Greqi, hap thirrjen për mobilitete studentësh në kuadër të Programit Erasmus+ për komponentin KA1. FtohenRead More…

Thirje për Bursa Erasmus +, për studentet në Universitetin Zielona Gora, Poloni

Thirrje për mobilitete studimi në kuadër të Programit “Erasmus+” për komponentin KA1 International Credit Mobility në  Universitetin  e  Zielona Gora-s në Poloni  (University of Zielona Gora). Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetin  e  Zielona Gora-s në Poloni  (University of Zielona Gora), hap thirrjen për mobilitete studentësh në kuaRead More…

PERSONEL AKADEMIK ME KOHË TË PJESSHME PRANË DEPARTAMENTIT TË EKONOMIKSIT

Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, bazuar në Urdhërin Nr. 35, datë 13.04.2021 të Rektorit, shpall njoftimin për konkurim të hapur, për vendin e lirë të punës në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë: 1 (NJË) PERSONEL AKADEMIK ME KOHË TË PJESSHME PRANË DEPARTAMENTIT TË EKONOMIKSIT, FAKULTETI I EKONOMISË, PËR TË MBULUAR SEMINARET E LËNDËS ECN 220 “STATISTIKË NË ERead More…

Urim i Rektorit të UV Prof. Roland Zisi për muajin e Ramazanit

Të nderuar studentë, pedagogë, punonjës të administratës së UV dhe qytetarë të Vlorës. Me rastin e fillimit të muajit të madhërishëm të Ramazanit, dëshiroj t’ju shpreh urimet e mia më të përzemërta duke ju uruar agjërim të lehtë, harmoni, qetësi shpirtërore dhe begati në familjet tuaja. Uroj që në këtë muaj të shenjtë, të cilësuar si muaji i mirëkuptimit Read More…

PËRFUNDON ME SUKSES PROCESI I AKREDITIMIT TË PROGRAMEVE TË STUDIMIT TË CIKLIT TË PARË “BACHELOR” NË UNIVERSITETIN “ISMAIL QEMALI” VLORË

PËRFUNDON ME SUKSES PROCESI I AKREDITIMIT TË PROGRAMEVE TË STUDIMIT TË CIKLIT TË PARË “BACHELOR” NË UNIVERSITETIN “ISMAIL QEMALI” VLORË Universiteti “Ismail Qemali” i Vlorës përfundon sot me sukses procesin e akreditimit të të gjithë programeve të studimit të ciklit të parë “Bachelor”. Prej më shumë se një viti është punuar prej departamenteve, fakulteteve siRead More…

Bursa për studentët ndërkombëtarë

Bursa për studentët ndërkombëtarë Universiteti i Torinos financon 13 bursa dy-vjeçare për studentë ndërkombëtarë, të interesuar për t’u regjistruar në vitin e parë të një programi të diplomës pasuniversitare për vitin  2021-2022. Bursat janë të ndara si mëposhtë vijon: 3 për studentë ndërkombëtarë me shtetësi japoneze. 2 për studentë ndërkombëtarë Read More…