njoftime Thirrje

Fakulteti Ekonomik mirëpriti profesorë portugezë dhe bullgarë në kuadër të programeve Erasmus+ KA1

Gjate muajve Tetor-Nëntor, Fakulteti i Ekonomisë pati kënaqësinë të mirëpres disa profesorë portugezë dhe bullgarë, në kuadër të programeve Erasmus+ KA1, të inicuara dhe koordinuara nga Zv. Dekane për Kërkimin Shkencor, Prof. Assoc. Elenica Pjero.

Profesorët portugezë nga Instituti Politeknik i Portos dhe profesorët bullgarë nga Universiteti i Veliko Tarnovo, realizuan edhe takime me Prof. Dr. Albert Qarri, Dekan i Fakultetit të Ekonomisë si dhe pedagogë të tjerë të këtij fakulteti, ku diskutuan për mundësi të reja bashkëpunimi në vazhdim.

 


 

During October-November, the Faculty of Economy in the framework of the Erasmus + KA1 programs, initiated and coordinated by the Vice Dean for Scientific Research, Prof. Assoc. Elenica Pjero had the pleasure to welcome some Portuguese and Bulgarian professors.

The professors from Portugal, the Polytechnic Institute of Porto and the professors from Bulgaria, the University of Veliko Tarnovo met with Prof. Dr. Albert Qarri, Dean of the Faculty of Economy and other professors of the faculty, where they discussed new opportunities for further cooperation.