[:sq]Personel kërkimor shkencor, Specialist Biolog Detar[:]

[:sq]POZICIONI I PUNËS: Specialist Biolog Detar Orari i punës: me kohë të pjesshme (1400 ore pune) Koha e punesimit: Qershor 2019 – Dhjetor 2021 Qëllimi i vendit të punës: Të ofrojë mbështetje për anëtarët e ekipit të projektit AFRIMED për të arritur qëllimet e projektit duke kryer punë të saktë dhe në kohë të aktiviteteve të kërkimit shkencor të projektit.
Read More…

[:sq]Njoftimi për shpalljen e kandidatëve fitues të Këshillave Studentor[:]

[:sq]Në mbështetje të Ligjit Nr.80/2015 “Për Arsimin e Lartë dhe Kërkimin Shkencor në Institucionet e Arsimit të Lartë në Republikën e Shqipërisë”,si dhe në mbështetje të Nenit 27 të Rregullores Për Zgjedhjet e Këshillave Studentor në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë, Komisioni Institucional Zgjedhor Studentor shpall listën e kandidatëve fitues të Këshillit Studentor nRead More…

[:sq]A doni të merrni pjesë në punën e Parlamentit gjerman?[:]

[:sq]Bundestagu Gjerman ju fton së bashku me: Freie Universität Berlin, Humboldt-Universität Berlin, Technische Universität Berlin me Bursën Ndërkombëtare të Parlamentit (IPS) për pesë muaj në Berlin. IPS iu drejtohet të rejave dhe të rinjve me kualifikim të lartë dhe me interes politik, të cilët kanë vullnetin për t’u kthyer pas përfundimit të programit në atdhe, për tëRead More…

[:sq]Mathematical Study and Evaluation of Contaminant Factors in Port Facilities of the Republic of Albania[:]

[:sq][:sq]Mathematical Study and Evaluation of Contaminant Factors in Port Facilities of the Republic of Albania Xhevdet SPAHIU Disertacioni Xhevdet SPAHIU Autoreferati Xhevdet Spahiu OVERVIEW[:] If youare intending to use the newspaper for decorative purposes, then you will likely pick a more daring and different color scheme, because the results will likely additional hint be totally difRead More…

[:sq]Takim miqësor midis Prof. Dr. Roland Zisi, Rektor i Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë dhe Z. Zhou Ding, Ambasador i Republikës Popullore të Kinës në Republikën e Shqipërisë.[:en]Friendly meeting between Prof. Dr. Dr. Roland Zisi, Rector of “Ismail Qemali” University of Vlora and Mr. Zhou Ding, Ambassador of the People’s Republic of China in the Republic of Albania.[:]

[:sq]Pranë ambienteve të rektoratit më datë 12.06.20196, u zhvillua takimi midis Rektorit të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë dhe Z. Zhou Ding, Ambasadorit të Ri të Republikës Popullore të Kinës në Republikën e Shqipërisë. Në takim u diskutua për bashkëpunimet bilaterale të Universitetit tonë me Universitetet e Kinës, Shkëmbimeve të Profesorëve dhe studentëvë. GRead More…

[:sq]PERSONEL NDIHMËSAKADEMIK ME KARAKTER MËSIMOR[:]

[:sq]Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, bazuar në Urdhërin Nr. 43, datë 18.06.2019 të Rektorit, shpall njoftimin për konkurim të hapur, për vendin e lirë të punës në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë: PERSONEL NDIHMËSAKADEMIK ME KARAKTER MËSIMOR Specialiste e Qendrës Kërkimore Shkencore” pranë Qendrës Kërkimore Shkencore Albanologjike dhe Ballkanistike të FaRead More…

[:sq]AKTIVITETI I DITËS NDËRKOMBËTARE TË FËMIJËVE[:en]INTERNATIONAL CHILDREN’S DAY ACTIVITY[:]

[:sq]Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të fëmijëve, Fakulteti i Shëndetit nën kujdesin e Rektorit të Universitetit, Prof. Dr. Roland Zisi vazhdoi traditën e përvitshme duke organizuar një ditë ndryshe me fëmijët e Shtëpisë së Foshnjës Vlorë. Studentë të ciklit Bachelor, Master dhe pedagogë falën dhe morën shumë dashuri prej tyre duke organizuar lojra të ndryshme me ta.Read More…

Bursa studimi për studentët Erasmus + në Universitetin Perëndimor Atika Greece

Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali”, në bashkëpunim me Universitetin  Perëndimor Atika (West Attica University) në kuadër të Programit Erasmus+ për komponentin KA1, fton të gjithë studentët e UV-së të aplikojnë për të përfituar 1 (një) bursë studimi/ për një periudhë 3 (tre) mujore në Universitetin  Perëndimor Atika. Në përfundim të mobilitetit studentët do të Read More…

[:sq]Prezantim i risive të Projektit “Smile Albania” nga Ministri i Turizmit dhe Mjedisit;[:en]Presentation of the innovations of the “Smile Albania” project by the Minister of Tourism and Environment;[:]

[:sq]Sot më datë 05.06.2019, në ambientet e Bibliotekës “Nermin Vlora Falaski”, të Universtitetit “Ismail Qemali” Vlorë, Z. Blendi Klosi, Ministri i Turizmit dhe Mjedisit me mbështetjen e Prof. Dr. Roland Zisi, Rektor i Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë dhe Z. Flamur Mamaj, Prefekt i Qarkut Vlorë, u zhvillua prezantimi i risive të projektit “Smile Albania” dhe impaktit Read More…