njoftime

Lista e kandidatëve për anëtarë në Këshillin Studentor në nivel Fakulteti dhe Universiteti

 

NJOFTIM

KOMISIONI INSTITUCIONAL ZGJEDHOR I STUDENTËVE NË UV

SHPALL

 

Lista e kandidatëve për anëtarë në Këshillin Studentor në nivel fakulteti dhe universiteti:

Për Fakultetin e Ekonomisë në nivel Universiteti janë kandidatë:

 1. Romina Xhelaj
 2. Eraldo Shuli
 3. Kreshnik Hebeja
 4. Ariel Lamaj

Për Fakultetin e Ekonomisë në nivel Fakulteti janë kandidatë:

 1. Gladiola Hazizaj
 2. Arjola Gjika
 3. Jona Demiraj
 4. Enerta Muhaj
 5. Anxhela Hoxhaj
 6. Evalda Helmesi
 7. Megi Zenaj
 8. Shpresjana Velo
 9. Klea Shabanaj
 10. Ina Gjika
 11. Pamela Papaqako
 12. Alkida Musta

Për Fakultetin e Shkencave Teknike në nivel Universiteti janë kandidatë:

 1. Laura Allushaj
 2. Albi Kapaj
 3. Angjelo Muzhaqi
 4. Klejda Shametaj
 5. Mateo Hasanaj

Për Fakultetin e Shkencave Teknike në nivel Fakulteti janë kandidatë:

 1. Fatjon Caca
 2. Stelina Dulaj
 3. Kleidja Nazëraj
 4. Ervis Shehaj
 5. Kristiana Hoxhaj
 6. Irisi Selamaj
 7. Ari Agaraj
 8. Hysen Doko
 9. Shkëlzen Lamaj
 10. Idra Muçaj
 11. Esi Dervishaj
 12. Alboren Selimaj

Për Fakultetin e Shëndetit Publik në nivel Universiteti janë kandidatë:

 1. Xhoana Delibashi
 2. Benluka Beqiri
 3. Xhuljana Hoxha
 4. Silvio Banushaj

Për Fakultetin e Shëndetit Publik në nivel Fakulteti janë kandidatë:

 1. Suada Zeraj
 2. Elidona Gjata
 3. Eligerta Xhela
 4. Xhoana Mezinaj
 5. Semirana Lamaj
 6. Rexhina Sadushi

Për Fakultetin e Shkencave Humane në nivel Universiteti jane kandidatë:

 1. Jugerta Shehaj
 2. Enea Kongjini
 3. Teodor Mërkuri
 4. Nadja Sejko
 5. Rezina Caushaj

Për Fakultetin e Shkencave Humane në nivel Fakulteti janë kandidatë:

 1. Hysnajda Barjami
 2. Marko Cenaj
 3. Anxhela Alliu
 4. Jenila Zenelaj
 5. Indrit Litaj
 6. Denisa Shahaj
 7. Raina Rrapaj
 8. Reimon Velaj
 9. Romarjo Haxhiraj
 10. Arta Ruçaj