Aktivitete njoftime

[:sq]AKTIVITETI I DITËS NDËRKOMBËTARE TË FËMIJËVE[:en]INTERNATIONAL CHILDREN’S DAY ACTIVITY[:]

[:sq]Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të fëmijëve, Fakulteti i Shëndetit nën kujdesin e Rektorit të Universitetit, Prof. Dr. Roland Zisi vazhdoi traditën e përvitshme duke organizuar një ditë ndryshe me fëmijët e Shtëpisë së Foshnjës Vlorë. Studentë të ciklit Bachelor, Master dhe pedagogë falën dhe morën shumë dashuri prej tyre duke organizuar lojra të ndryshme me ta. Për ti bërë sa më të gëzuar edhe studentët ofruan kontributin e tyre modest duke u dhuruar lodra, veshje, fruta dhe mjete shkollore.

Humanizmi nuk të varfëron por të pasuron shpirtin!

JU JENI DASHURI!

 

[:en]In the frame of the International Children Day, the Faculty of Health under the auspices of the Rector of the University, Prof. Dr. Roland Zisi continued the annual tradition by organizing a different day with the children of the orphanage of Vlorë. Bachelor, Master Students and Teachers praised and received   a lot of love by organizing various games with them. To make them more cheerful, the students offered their modest contribution by donating toys, clothing, fruits and school supplies.

Humanism does not make you poor but enrich your soul!

YOU ARE LOVE!

  [:]