[:sq]NJoftim për studentët e UV-së ne Komisionet Qendrore Studentore (KQV)[:]

[:sq] Për vetëkandidim të studentve të UV-së ne Komisionet Qendrore Studentore (KQV) Në kuadër të zgjedhjes së Këshillave Studentor në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë, Komisioni Zgjedhor Studentor (KZS) njofton : Shpalljen e periudhës së vetëkandidimit të studentve për të qën antarë të KQV-ve në nivel Fakulteti . Dokumentat për vetëkandidim janë : 1-KRead More…

[:sq]Komisioni Institucional Zgjedhor Studentor[:]

[:sq]Në zbatim të Nenit 14,  Kreut 4 të rregullores “Për zgjedhjen e këshillave studentor në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë”, KIZS shpall periudhën për rregjistrimin e kandidatëve të interesuar për të qenë pjesë e Këshillave Studentor.   Dokumentacioni për kandidim nga kandidatët dorëzohet në KIZS dhe përmban: Kërkesën për kandidim dhe pozicionRead More…

[:sq]Thirrje për pjesëmarrje në Konferencën Marrëdhëniet shqiptaro-kineze: tradita, gjendja dhe perspektiva[:en]Call for Participation in the Conference Albania-China Relations: Past, Present and Future[:]

[:sq]Thirrje për pjesëmarrje  Marrëdhëniet shqiptaro-kineze: tradita, gjendja dhe perspektiva       Konferencë shkencore ndërkombëtare në 70-vjetorin e vendosjes së marrëdhënieve midis Shqipërisë dhe Kinës Tiranë-Vlorë, 10-13 tetor 2019 Universiteti i Vlorës Ismail Qemali, me bashkëpunimin e Akademisë së Shkencave të Shqipërisë, të UniversitetRead More…