njoftime Njoftime FE

[:sq]Prezantim i risive të Projektit “Smile Albania” nga Ministri i Turizmit dhe Mjedisit;[:en]Presentation of the innovations of the “Smile Albania” project by the Minister of Tourism and Environment;[:]

[:sq]Sot më datë 05.06.2019, në ambientet e Bibliotekës “Nermin Vlora Falaski”, të Universtitetit “Ismail Qemali” Vlorë, Z. Blendi Klosi, Ministri i Turizmit dhe Mjedisit me mbështetjen e Prof. Dr. Roland Zisi, Rektor i Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë dhe Z. Flamur Mamaj, Prefekt i Qarkut Vlorë, u zhvillua prezantimi i risive të projektit “Smile Albania” dhe impaktit që do të ketë këtë vit ky projekt mbi studentët e Degës së Turizmit dhe Menazhim Biznesi. U fol për punësimin e të rinjvë të cilët janë diplomuar në fushat e Turizmit.

[:en]Today, on 05.06.2019, at the premises of the Library “Nermin Vlora Falaski”, University “Ismail Qemali” Vlora, Mr. Blendi Klosi, Minister of Tourism and Environment with the support of  Prof. Dr. Roland Zisi, rector of “Ismail Qemali” University in Vlora and Mr. Flamur Mamaj, Prefect of Vlora Region, presented the innovation of the project “Smile Albania” and the impact that this project will have on the students of the Tourism and Business Management.

It was discussed about the employment of young people who graduated in the fields of Tourism.

 

[:]