Prezantim i risive të Projektit “Smile Albania” nga Ministri i Turizmit dhe Mjedisit;

Sot më datë 05.06.2019, në ambientet e Bibliotekës “Nermin Vlora Falaski”, të Universtitetit “Ismail Qemali” Vlorë, Z. Blendi Klosi, Ministri i Turizmit dhe Mjedisit me mbështetjen e Prof. Dr. Roland Zisi, Rektor i Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë dhe Z. Flamur Mamaj, Prefekt i Qarkut Vlorë, u zhvillua prezantimi i risive të projektit “Smile Albania” dhe impaktit që dRead More…

Hapja e sezonit turistik të Vlorës: Panairi Kulinar: Vlora Turistike Ju Mirëpret

Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, morri pjesë në Celjen e Sezonit Turistik Veror 2019, Ditën e Premte datë 17.05.2019, ora 10:00, tek hapësira përpara laboratorit të Turizmit të Vlorës, në Lungomare u zhvillua panairi Kulinar. Aktivitiviteti kishtë si synim promovimin e ideve inovatore nga të rinjtë e shkolla profesionale dhe student, si dhe prezantimin e prodhuesve vendore Read More…

1st International Conference on Marketing and Tourism 2018 (ICMT 2018)

Departamenti i Biznesit organizon “1st International Conference on Marketing and Tourism 2018 (ICMT 2018) 1st International Conference on Marketing and Tourism 2018 (ICMT 2018), me temë “Trends in Marketing and Tourism for Sustainable Development” do të zhvillohet në datat 13 & 14 Dhjetor 2018. Ne bashkepunim me: University of Salento, Italy University of Montenegro, Faculty of TourismRead More…

Sesioni informues i COORP

Në datën 10 Janar 2018, në ambientet e sallës Rilindja të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë u zhvillua  Sesioni informues     mbi COORP – Collabrative Offline Online Research Platform, (për më tepër http://coorp.al/) një platformë bashkëpunimi shkencor për kërkuesit në Shqipëri me mbështetjen e PERFORM, një projekt i Swiss Agency for Development and CooperatiRead More…

Njoftim!

Njoftim! Njoftohen të gjithë pedagogët e fakultetitë Ekonomisë dhe Departamentit të Drejtësisë (FSHH), gjithashtu studentet e programeve të studimit master të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë se nesër pranë sallës ”Rilindja” , në orën 10:00 organizohet  takim informues mbi platformën e bashkëpunimit shkencor për kërkuesit në Shqipëri COORP.  Read More…