[:sq]Hapja e sezonit turistik të Vlorës: Panairi Kulinar: Vlora Turistike Ju Mirëpret[:en]Opening of the touristic season of Vlora: Culinary Fair: Touristic Vlora welcomes you[:]

[:sq]Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, morri pjesë në Celjen e Sezonit Turistik Veror 2019, Ditën e Premte datë 17.05.2019, ora 10:00, tek hapësira përpara laboratorit të Turizmit të Vlorës, në Lungomare u zhvillua panairi Kulinar. Aktivitiviteti kishtë si synim promovimin e ideve inovatore nga të rinjtë e shkolla profesionale dhe student, si dhe prezantimin e prodhuesve venRead More…

[:sq]1st International Conference on Marketing and Tourism 2018 (ICMT 2018)[:]

[:sq]Departamenti i Biznesit organizon “1st International Conference on Marketing and Tourism 2018 (ICMT 2018) 1st International Conference on Marketing and Tourism 2018 (ICMT 2018), me temë “Trends in Marketing and Tourism for Sustainable Development” do të zhvillohet në datat 13 & 14 Dhjetor 2018. Ne bashkepunim me: University of Salento, Italy University of Montenegro, Faculty of ToRead More…

[:sq] Sesioni informues i COORP[:]

[:sq]Në datën 10 Janar 2018, në ambientet e sallës Rilindja të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë u zhvillua  Sesioni informues     mbi COORP – Collabrative Offline Online Research Platform, (për më tepër http://coorp.al/) një platformë bashkëpunimi shkencor për kërkuesit në Shqipëri me mbështetjen e PERFORM, një projekt i Swiss Agency for Development and CoopRead More…

[:sq]Njoftim![:]

[:sq]Njoftim! Njoftohen të gjithë pedagogët e fakultetitë Ekonomisë dhe Departamentit të Drejtësisë (FSHH), gjithashtu studentet e programeve të studimit master të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë se nesër pranë sallës ”Rilindja” , në orën 10:00 organizohet  takim informues mbi platformën e bashkëpunimit shkencor për kërkuesit në Shqipëri COORP.  Read More…

[:sq]Konferenca Studentore e Hapur 2017[:]

[:sq]Konferenca Studentore e Hapur 2017 Sot për herë të parë në ambjentet e Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë pranë sallës “Rilindja” u zhvillua “Konferenca Studentore e Hapur 2017”. Pjesëmarrës në këtë Konferencë ishin studentë nga gjithë hapësira Shqiptare, të cilët paraqitën punimet e tyre shkencore në fusha të ndryshme si : Gjuhë Shqipe-Letërsi, EkonomRead More…