njoftime

[:sq]Njoftimi për shpalljen e kandidatëve fitues të Këshillave Studentor[:]

[:sq]Në mbështetje të Ligjit Nr.80/2015 “Për Arsimin e Lartë dhe Kërkimin Shkencor në Institucionet e Arsimit të Lartë në Republikën e Shqipërisë”,si dhe në mbështetje të Nenit 27 të Rregullores Për Zgjedhjet e Këshillave Studentor në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë, Komisioni Institucional Zgjedhor Studentor shpall listën e kandidatëve fitues të Këshillit Studentor në nivel fakulteti dhe universiteti:

KESHILLI STUDENTOR NE NIVEL UNIVERSITETI

FSHH

1 Enea Kongjini
2 Teodor Merkuri
3 Nadja Sejko
4 Rezina Caushaj
5 Jugerta Shehaj

FSHT

1 Laura Allushaj
2 Albi Kapaj
3 Klejda Shametaj
4 Mateo Hasanaj

FSH

1 Xhoana Delibashi
2 Benluka Beqiri
3 Xhuljana Hoxha
4 Silvio Banushaj

FE

1 Romina Xhelaj
2 Eraldo Shuli
3 Kreshnik Hebeja
4 Ariel Lamaj

KESHILLI STUDENTOR NE NIVEL FAKULTETI

FSHT

1 Fatjon Caca
2 Stelina Dulaj
3 Kleida Nazeraj
4 Ervis Shehaj
5 Kristiana Hoxhaj
6 Iris Selamaj
7 Ari Agaraj
8 Hysen Doko
9 Esi Dervishaj

FE

1 Gladiola Hazizaj
2 Arjola Gjika
3 Jona Demiraj
4 Enerta Muhaj
5 Anxhela Hoxhaj
6 Evalda Helmesi
7 Megi Zenaj
8 Shpresjana Velo
9 Klea Shabani

FSHH

1 Hysnajda Bajrami
2 Marko Cenaj
3 Anxhela Alliu
4 Jenila Zenelaj
5 Indrit Lita
6 Denisa Shahaj
7 Ranja Rapaj
8 Reimon Velaj
9 Arta Ruҫaj

FSH

1 Suada Zeraj
2 Elidona Gjata
3 Eligerta Xhela
4 Xhoana Mezinaj
5 Semirana Lamaj
6 Rexhina Sadushi

KRYETAR I KOMISIONIT INSTITUCIONAL ZGJEDHOR

GLORIA CJAPI

[:]