Personel akademik me angazhim kohë të pjesshme pranë Departamentit të Fizikës

Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, bazuar në Urdhërin Nr.111 datë 10.11.2022 të Rektorit, shpall njoftimin për konkurim të hapur, për vendin e lirë të punës në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë: 1 (një) personel akademik me angazhim kohë të pjesshme, me afat të caktuar, kategoria asistent-lektorë, për vitin akademik 2022-2023, pranë Departamentit të Fizikë në FRead More…

Personel akademik me angazhim kohë të pjesshme pranë Departamentit të Biologjisë

Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, bazuar në Urdhërin Nr.110 datë 10.11.2022 të Rektorit, shpall njoftimin për konkurim të hapur, për vendet e lira të punës në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë: 2 (dy) personel akademik me angazhim kohë të pjesshme, me afat të caktuar, kategoria asistent-lektorë, për vitin akademik 2022-2023, pranë Departamentit të Biologjisë në Read More…

Raport i Analizës së Pyetësorve të Studentëve për Cilësinë e Mësimdhënies

Raport i Analizës së Pyetësorve të Studentëve për Cilësinë e Mësimdhënies, viti akademik 2021 – 2022. Raporti është përpiluar në nivel Njësie kryesore, ku për çdo program studimi janë pasqyruar grafikisht mesatarja aritmetike e përgjigjeve për secilën pyetje. Selektoni të shfaqni raportin përkatës: — Hyrje Raportet sipas fakulteteve — FSHHD — FSH — FE — FSHTNRead More…

Promovim Libri: “Themeluesi, lidershipi i Ismail Qemalit”, i autorit Evarist Beqiri.

Promovim Libri Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë dhe Dhoma e Tregëtisë dhe Industrisë, Qarku Vlorë, në kuadrin e përkujtimit dhe nderimit të 110 vjetorit të shpalljes së Pavarësisë dhe themelimit të Shtetit Shqiptar, organizojnë promovimin e librit “Themeluesi, lidershipi i Ismail Qemalit”, të autorit Evarist Beqiri. Ky aktivitet do të zhvillohet në datën 23. 11. 2022, Read More…

Tani UV ofron akses në bibliotekën elektronike JSTORE kudo që të jeni!

Të dashur studentë dhe personel Akademik, Nga dita e sotme Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë po u mundëson studentëve dhe pedagogëve aksesin në biblioteken digjitale JSTORE https://www.jstor.org/ kudo qË të jEnë. Eksploroni më shumë se 12 milionë artikuj revistash, libra, imazhe dhe burime parësore në 75 disiplina jo vetËm duke pËrdorur lidhjen e internetit në ambientet eRead More…

Bursa Erasmus+ për studentë në Universitetin Mesdhetar Helen, (Hellenic Mediterranean University) në Kretë- Greqi.

Thirrje për bursa studimi për studentë në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Mesdhetar Helen, (Hellenic Mediterranean University) në Kretë- Greqi. Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetin Mesdhetar Helen, (Hellenic Mediterranean University) në Kretë-Greqi hap thirrjen për mobilitete studenRead More…

Bursa Erasmus+ për studentë në Universitetin e Ekonomisë Kombëtare dhe Botërore (University of National and World Economy) në Bullgari

Thirrje për bursa studimi për studentë në kuadër të Programit “Erasmus +” për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin e Ekonomisë Kombëtare dhe Botërore (University of National and World Economy) në Bullgari. Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetetin e Ekonomisë Kombëtare dhe Botërore, në kuadër të Programit “ErasRead More…

Zhvillohet me sukses Konferenca e Dytë Studentore e organizuar nga Departamenti i Infermierisë, pranë Fakultetit të Shëndetit në Universitetin e Vlorës

Në datën 5 Nëntor 2022 u zhvillua me sukses në ambjentet e sallës Rilindja, në Universitetin e Vlorë, Konferenca e Dytë Studentore e organizuar nga Departamenti i Infermierisë, pranë Fakultetit të Shëndetit në Universitetin e Vlorës. Edhe pse një mot i keq, studentët ishin të shumtë në numër dhe e mbushën plot e përplot sallën “Rilindja”, duke treguar interes dhe dëshirRead More…

Takim bashkëbisedues mes Përfaqësuesve të Komisionit për Edukimin dhe Mjetet e Informimit Publik, në Parlamentin Shqiptar

U zhvillua këtë të premte, datë 04. 11. 2022, në mjediset e Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, një takim bashkëbisedues mes Përfaqësuesve të Komisionit për Edukimin dhe Mjetet e Informimit Publik, në Parlamentin Shqiptar, me Zv. Rektoren Akademike të UV-së, Prof. Asoc, Frosina Londo dhe me dekanët: Prof. Dr. Albert Qarri, Dekani i Fakultetit të Ekonomisë, Prof. Asoc. ArmelaRead More…