njoftime

Tani UV ofron akses në bibliotekën elektronike JSTORE kudo që të jeni!

Të dashur studentë dhe personel Akademik,
Nga dita e sotme Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë po u mundëson studentëve dhe pedagogëve aksesin në biblioteken digjitale JSTORE https://www.jstor.org/ kudo qË të jEnë.
Eksploroni më shumë se 12 milionë artikuj revistash, libra, imazhe dhe burime parësore në 75 disiplina jo vetËm duke pËrdorur lidhjen e internetit në ambientet e Universitetit, por edhe nga shtËpia Juaj.
Për të aksesuar bibliotekËn JSTORE nga shtëpia Juaj ose Çdo vend tjetËr mjafton të bËni log in në sistemin UVMS. Pasi u loguat në sistemin e universitetit,  në  fund te kolonËs së  majtë do të gjeni logon e JSTORE.
Klikoni logon dhe filloni të eksploroni katalogun e gjerë te bibliotekËs.
https://www.jstor.org/
i