Bursa Erasmus+ për studentët në Universitetin Masaryk, Brno, Republika Çeke

Thirrje për mobilitete studimi në kuadër të Erasmus + International Credit Mobility në Universitetin Masaryk, Brno, Republika Çeke Në kuadër të Erasmus + International Credit Mobility hapet thirrja per mobilitete studenti drejt Universitetin Masaryk, Brno, Republika Çeke. Janë të lutur të aplikojnë studentët që studiojnë në programet e studimit në gjuhën angleze, « BachRead More…

Trajnim me studentët e degëve të Navigacion, Shkenca Kompjuterike, Teknologji Informacioni, Informatikë.

Më datë 16.11.2022 në FSHTN janë organizuar trajnime me studentët e viteve të para në degët Navigacion, Shkenca Kompjuterike, Teknologji Informacioni, Informatikë. Trajnimet u zhvilluan në ambjentet e Bibliotekës së FSHTN në kuadër të ndihmesë të studenteve se si të aksesojnë në sistemin UVMS dhe adresat zyrtare të UV. Studentet u informuan rreth Sistemit UVMS si më Read More…

Bursa Erasmus+ për studentë në Universitetin e Salernos ( University of Salerno) në Itali.  

Thirrje për bursa studimi për studentë në kuadër të Programit “Erasmus +” për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin e Salernos ( University of Salerno) në Itali.   Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim  me Universitetin e Salernos (University of Salernos) në Itali në kuadër të Programit “Erasmus+” për komponentin KA171, fton tëRead More…

Personel ndihmesakademik me karakter administrativ Specialist personeli

Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, bazuar në Urdhërin Nr.119 datë 22.11.2022 të Rektorit, shpall njoftimin për konkurim të hapur, për vendin e lirë të punës në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë: Personel ndihmësakademik me karakter administrativ, me angazhim me kohë të plotë, në pozicionin:”Specialist personeli” në Sektorin e Burimeve Njerëzore dhe Protokoll-ARead More…

Bursa Erasmus+ për studentë në Universitetin Mesdhetar Helen, (Hellenic Mediterranean University) në Kretë- Greqi

Thirrje për bursa studimi për studentë në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Mesdhetar Helen, (Hellenic Mediterranean University) në Kretë- Greqi. Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetin Mesdhetar Helen, (Hellenic Mediterranean University) në Kretë-Greqi hap thirrjen për mobilitete studRead More…

NJOFTIM “PËR APLIKIMET PËR PËRFITIMIN E MBESHTETJES FINANCIARE PËR VITIN AKADEMIK 2022-2023”

“PËR APLIKIMET PËR PËRFITIMIN E MBESHTETJES FINANCIARE PËR  VITIN AKADEMIK 2022-2023” ( PËR STUDENTËT E VITIT TË PARË (STUDENTET E CIKLIT BACHELOR DHE STUDENTËT E PROGRAME TE INTEGRUARA) QË NUK JANË NJËKOHËSISHT PËRFITUES TË NDONJË FINANCIMI TJETËR) Bazuar në VKM nr. 386, datë 01.06.2022 “Për miratimin e fushave dhe të programeve të studimit, që përbëjnë prioriRead More…

Praktika profesionale dhe studime në SHBA

Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë në bashkëpunim me Fondacioni Shqiptaro-Amerikan për Zhvillim (AADF), do të zhvillojë një takim informues me pedagogët e rinj dhe studentët diten e  enjte, date 24 Nëntor, ora 10:00 në ambjentet e Bibliotekes Qendrore  Në takim, AADF-ja do të prezantojë programet në fushën e edukimit dhe të gjitha mundësitë për ndjekjen e praktikave prRead More…

Qeveria e Hungarisë, shpall programin e bursave shtetërore “Stipendium Hungaricum”

Ju bëjmë me dije se Qeveria e Hungarisë, përmes Fondacionit Publik Tempus, për vitin akademik 2023-2024, ka shpallur programin e bursave shtetërore “Stipendium Hungaricum” për shtetasit e huaj, të cilët dëshirojnë të ndjekin studimet pranë universiteteve publike të Hungarisë. Theksojmë se të gjithë kandidatët duhet të aplikojnë ONLINE në faqen e Fondacionit TEMPUS applyRead More…

Aplikimet për bursa mbi Master Evropian në Shëndetin Publik prej Erasmus Mundus

Masteri Evropian Europubhealth+ në Shëndetin Publik është një program me diplomë të dyfishtë i ofruar nga një konsorcium prej 8 universitetesh evropiane dhe i mbështetur nga programi Erasmus+ i Komisionit Evropian si Master i Ekselencës që nga viti 2006. Ky program, është një program multidisiplinar dyvjeçar i ofruar në një mjedis unik multikulturor. Ai u drejtohet studentëveRead More…

Përfaqësues të Fakultetit të Shëndetit morën pjesë në Javën Ndërkombëtare të Tallinn Health Care College

Nga 7-11 Nëntor 2022, përfaqësues të Fakultetit të Shëndetit morën pjesë në Javën Ndërkombëtare të Tallinn Health Care College që u zhvillua në Tallinn, Estoni. Gjatë gjithë javës, stafi akademik i Fakultetit të Shëndetit prezantoi Universitetin e Vlorës “ Ismail Qemali”, mbajti leksione, mori pjesë aktive në konferencën ndërkombëtare “Empowerment of Public HealtRead More…