njoftime

Praktika profesionale dhe studime në SHBA

Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë në bashkëpunim me Fondacioni Shqiptaro-Amerikan për Zhvillim (AADF), do të zhvillojë një takim informues me pedagogët e rinj dhe studentët diten e  enjte, date 24 Nëntor, ora 10:00 në ambjentet e Bibliotekes Qendrore 📍

Në takim, AADF-ja do të prezantojë programet në fushën e edukimit dhe të gjitha mundësitë për ndjekjen e praktikave profesionale dhe studimeve në SHBA dhe në institucionet më të rëndësishme në vend nëpërmjet programeve “MIP” dhe “LEAD”. 📚
Pjesëmarrësit do të njihen edhe me risitë e projektit “CleanScore” për këtë vit të ri akademik. 🤝