Urimi i Rektorit të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, Prof. Dr. Roland ZISI, në kuadër të festave të 28-29 Nëntorit

Festat e Nëntorit janë festat e krenarisë sonë kombëtare dhe janë të shënuara në kalendarin tonë historik si ngjarje më të rëndësishme të kombit tonë.🇦🇱 28 Nëntori – Dita e Flamurit tonë kombëtar është data më e ndritshme e Rilindjes sonë kombëtare në të gjithë historinë tonë. Kjo ditë e bekuar mbetet simbol i sakrificës, bashkimit, unitetit dhe qëndresëRead More…

Bursa Erasmus+ për studentë në Universitetin Teknik të Lindjes së Mesme (Middle East Technical University) në Turqi.

Thirrje për bursa studimi për studentë në kuadër të Programit “Erasmus +” për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Teknik të Lindjes së Mesme (Middle East Technical University) në Turqi.   Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetin Teknik të Lindjes së Mesme (METU) në Turqi, në kuadër të Programit “Erasmus+” Read More…

Takim informues midis UNIVLORA AADF

U zhvillua më datë 24 nëntor, në mjediset e bibliotekës universitare “Nermin Vlora Falaschi” të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, sesioni informues rreth programeve të edukimit që Fondacioni Shqiptaro-Amerikan për Zhvillim (AADF) ofron në Shqipëri. Zv. Rektori për Kërkimin Shkencor dhe Zhvillimin Institucional, Prof. Asoc. Dr. Enkelejd Mehilli në fjalën e tij përshëRead More…

Trajnim me studentët e degëve të Navigacion, Shkenca Kompjuterike, Teknologji Informacioni, Informatikë.

Më datë 16.11.2022 në FSHTN janë organizuar trajnime me studentët e viteve të para në degët Navigacion, Shkenca Kompjuterike, Teknologji Informacioni, Informatikë. Trajnimet u zhvilluan në ambjentet e Bibliotekës së FSHTN në kuadër të ndihmesë të studenteve se si të aksesojnë në sistemin UVMS dhe adresat zyrtare të UV. Studentet u informuan rreth Sistemit UVMS si më Read More…

Bursa Erasmus+ për studentë në Universitetin e Salernos ( University of Salerno) në Itali.  

Thirrje për bursa studimi për studentë në kuadër të Programit “Erasmus +” për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin e Salernos ( University of Salerno) në Itali.   Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim  me Universitetin e Salernos (University of Salernos) në Itali në kuadër të Programit “Erasmus+” për komponentin KA171, fton tëRead More…

Bursa Erasmus+ për studentë në Universitetin Mesdhetar Helen, (Hellenic Mediterranean University) në Kretë- Greqi

Thirrje për bursa studimi për studentë në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Mesdhetar Helen, (Hellenic Mediterranean University) në Kretë- Greqi. Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetin Mesdhetar Helen, (Hellenic Mediterranean University) në Kretë-Greqi hap thirrjen për mobilitete studRead More…

NJOFTIM “PËR APLIKIMET PËR PËRFITIMIN E MBESHTETJES FINANCIARE PËR VITIN AKADEMIK 2022-2023”

“PËR APLIKIMET PËR PËRFITIMIN E MBESHTETJES FINANCIARE PËR  VITIN AKADEMIK 2022-2023” ( PËR STUDENTËT E VITIT TË PARË (STUDENTET E CIKLIT BACHELOR DHE STUDENTËT E PROGRAME TE INTEGRUARA) QË NUK JANË NJËKOHËSISHT PËRFITUES TË NDONJË FINANCIMI TJETËR) Bazuar në VKM nr. 386, datë 01.06.2022 “Për miratimin e fushave dhe të programeve të studimit, që përbëjnë prioriRead More…