Takim bashkëpunimi i Rektorit Prof. Dr. Roland Zisi me profesor Francesco Cupertino, Rektor i Universitetit Politeknik të Barit

Në kuadër të bashkëpunimit me Universitetin Politeknik të Barit, Rektori i universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, Prof. Dr. Roland Zisi, mirëpriti në zyrën e tij, këtë të premte, Rektorin e Universitetit Politeknik të Barit, profesor Francesco Cupertino, shoqëruar nga profesorët italianë, Loredana Ficarelli, prof. Francesco Defilippis, prof.Mariangela Turchiarulo dhe prof. UmbertRead More…

Bursa Erasmus + studimi për studentë në Universitetin e Katanias (University of Catania) në Itali.

Thirrje për bursa studimi për studentë në kuadër të Programit “Erasmus +” për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin e Katanias (University of Catania) në Itali. Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetin e Katanias, në kuadër të Programit “Erasmus+” për komponentin KA107, fton të gjithë studentët e UV-së të aplikRead More…

Personel akademik me angazhim me kohë të plotë, të fushës së Mjekësisë

Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, bazuar në Urdhërin Nr. 12, datë 22.02.2022 të Rektorit, shpall njoftimin për konkurim të hapur, për vendin e lirë të punës në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë: 1 (një) personel akademik me angazhim me kohë të plotë, të fushës së Mjekësisë  për vitin akademik 2021-2022, pranë Qendrës Kërkimore-Shkencore të Shëndetit PublRead More…

Bursa në kuadër të Programit “Summer Schools of Slavonic Studiesin 2022”.

Bursat që ofrohen nga pala Çeke në kuadër të Programit “Summer Schools of Slavonic Studiesin 2022”. Informacioni mbi afatet, kriteret si dhe detajet e aplikimi i gjeni në linkun më poshtë në faqen zyrtare të Ministrisë së Arsimit dhe Sportit, (https://arsimi.gov.al/bursa-dhe-programe-studimi/). Linku: https://arsimi.gov.al/wp-content/uploads/2022/02/837-not%C3%AB-verbale-e-AmbasRead More…

Hapet thirrja e pestë për aplikim për Bursat e Teknologjisë në Universitetin e Klagenfurt.

Në emër të OeAD, Agjencisë për Arsimin dhe Ndërkombëtarizimin, Ambasada Austriake në Tiranë dëshiron t‘Ju informojë për thirrjen e pestë për aplikim për Bursat e Teknologjisë në Universitetin e Klagenfurt. Aplikimet për këtë program inovativ të bursave mund të dorëzohen deri më 13 mars 2022. Për këtë bursë njëvjeçare mund të aplikojnë persona të të gjitha komRead More…

Bursa studimi në universitetet më të mira të Kinës, për çdo student shqiptar.

Instituti Konfuci në Universitetin e Tiranës është themeluar më datë 18 Nëntor 2013. Ky Institut është krijuar në bazë të marrëveshjes që Universiteti i Tiranës ka firmosur me Qendrën e Institutit Konfuci, Kinë Centre for Language Education and Cooperation (CLEC) si dhe me Universitetin e Gjuhëve të Huaja Pekin (BFSU). Qëllimi i Institutit Konfuci-UT është promovimi i gjuhësRead More…

15 Shkurt – Dita Ndërkombëtare e Kancerit të Fëmijërisë

Dita Ndërkombëtare e Kancerit të Fëmijërisë (International Childhood Cancer Day) është një fushatë globale bashkëpunimi për të rritur ndërgjegjësimin dhe për të promovuar një vlerësim më të madh dhe kuptim më të thellë të sfidave me të cilat përballen fëmijët dhe adoleshentët me kancer, të mbijetuarit dhe familjet e tyre. ICCD thekson nevojën për qasje më të baRead More…

Bursa Erasmus + mësimdhënie/ trajnim në Universitetin e Nishit (University of  Nis) në Serbi.

Thirrje për mobilitete mësimdhënie/ trajnim në kuadër të Programit “Erasmus +” për komponentin KA 107 International Credit Mobility në Universitetin e Nishit (University of  Nis) në Serbi. Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetin e Nishit  (University of Nis) në Serbi në kuadër të Programit “Erasmus+” për komponentin KA107, fton stafin eRead More…

Syn+Ergasia Jobs&Skills Fair 2022, a Festival of Recruitment, Skills Development, and Career Opportunities.

The Embassy of Greece in Albania, in partnership with the Municipality of Tirana and the Hellenic Business Association of Albania invite you to the Syn+Ergasia Jobs&Skills Fair 2022, a Festival of Recruitment, Skills Development, and Career Opportunities. When: February 23rd and 24th, 2022 Where: Palace of Congresses (Pallati i Kongreseve), Tirana, Albania. The Syn+Ergasia Jobs&SkRead More…

Bursa Erasmus + për mobilitet stafi për mësimdhënie në Universitetin e Shkencave Shëndetësore të Lituanisë (Lithuanian University of Health Sciences) në Lituani.

Thirrje për mobilitet stafi për mësimdhënie në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA107 International Credit Mobility në Universitetin e Shkencave Shëndetësore të Lituanisë (Lithuanian University of Health Sciences) në Lituani. Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali” në bashkëpunim me Universitetin e Shkencave Shëndetësore të Lituanisë hap thirrjen për mobilitRead More…