Master ne Gjuhe-Leteresi

ORARI “VJESHTË 2017” DEPARTAMENTI I GJUHË- LETËRSISË “Master i Shkencave në Mësimdhënien e Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë” kodi emËrtimi i kursit pedagog orari: lex klasa orari: sem klasa alb 514 PSIKOLOGJI E EDUKIMIT ERIONA DERVISHALIAJ   P 14. 00 – 18. 00   B 301 H, M 17. 00 – 18. 00 B 301 alb 515 ZHVILLIMI I KURRIKULËS DHE VRead More…

Master ne Edukim

ORARI  I  PROGRAMIT MASTER I SHKENCAVE       NE         PEDAGOGJINE  E  SPECIALIZUAR  SOCIALE Viti I pare KODI EMERTIMI LEKSIONE DITE/SALLE PEDAGOGU SEMINARE DITE/SALLE PEDAGOGU PS 410 Crregullimet e sjelljes M13-17 B 110 E.Dervishaliaj M17-20 B 110 E.Dervishaliaj PS 420 Aftesia e kufizuar fizike H13-17 B110 A.Zhapa H  17-20 B110 A.Zhapa Read More…

Master ne Drejtesi

MASTER SHKENCOR NE MARREDHENIE NDERKOMBETARE (Semestri i parë) KODI LENDA DITA/ORA Leksion Seminare DITA/ORA Salla DRE 510 E drejtë materiale e Bashkimit evropian R 17:00-20:00 PhD Sokol Bana PhD Sokol Bana R 15:00-17:00 B 311 DRE 511 E drejtë ndërkombëtare publike (pjesa speciale) M 17:00 – 20:00 PhD Erjon Hitaj PhD Erjon HitRead More…

Bachelor ne Edukim

  KODI LENDA LEKSIONE DITE/SALLA PEDAGOGU SEMINARE       DITE/SALLA PEDAGOGU psh HUM   131 Hyrje ne psikologji HMP 10-11 B 104 L.Hajnaj RE 9-10 B104 L.Hajnaj ALB 147 Gjuha shqipe 1 HMP   9-10 B104 L.Skendaj RE  8-9 B104 L.Skendaj MAT 134 Matematike HMP 12-13 B104 M.Kushta RE 10-11 B104 M.Kushta EDU 155 Letersi per femije HMP11-12
Read More…

Bachelor në Drejtësi

Viti KODI LËNDA PEDAGOG ORARI SALLA VITI  I  DREJTËSI   DRE 151   E Drejtë Publike (I) Dr. Klajdi Mone LEKSION H,M,P  08:00-09:00 B 307 MSc. Aljona Laska SEMINAR (IA) H, M  14:00- 15:00 B 311 MSc. Aljona Laska SEMINAR (IB) H, M  15:00- 16:00 B 311   DRE 151   E Drejtë Publike (II) Dr. Loreta Alushi LEKSION H,M,Read More…

Bcs në MAMI INFERMIERI

KODI MODULI LEKSIONE SEMINARE/ LABORATORE/ PRAKTIKA Pedagogu Dita Ora Salla   Pedagogu Dita Ora Salla INF 102 Bazat e biologjisë Ina Nasto E,P 15.30-17.00 B 205 seminar Xhuliana Arapaj E,P 14.30-15.30 B seminar Marjola Ismailaj E,P 14.30-15.30 B INF 110 Terminologji mjekësore Rozeta Luçi R,M 9.00-10.00 B 205 Ma -seminar Rozeta Luçi M
Read More…

Bcs në INFERMIERI TË PËRGJITHSHME

KODI MODULI LEKSIONE SEMINARE/ LABORATORE/ PRAKTIKA Pedagogu Dita Ora Salla   Pedagogu Dita Ora Salla BIO 102 Bazat e biologjisë (grupi I) Aurora Bakaj E,P 14.00-15.30 B 204 Ia – seminar Aurora Bakaj E,P 15.30-16.30 B 205 Ib – seminar Marjola Ismailaj E,P 15.30-16.30 B 303 BIO 102 Bazat e biologjisë (grupi II) Ina Nasto E,P 14.00Read More…