ORARI FSHH

[:sq]Master ne Gjuhe-Leteresi[:]

[:sq]ORARI “VJESHTË 2017”

DEPARTAMENTI I GJUHË- LETËRSISË

“Master i Shkencave në Mësimdhënien e Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë”

kodi emËrtimi i kursit pedagog orari: lex klasa orari: sem klasa
alb 514 PSIKOLOGJI E EDUKIMIT ERIONA DERVISHALIAJ  

P

14. 00 – 18. 00

 

B 301 H, M

17. 00 – 18. 00

B 301
alb 515 ZHVILLIMI I KURRIKULËS DHE VLERËSIMI ALTA HALUCI  

R

14. 00 – 16. 00

E

14.00 – 15.00

 

B 301 E

15.00 –  16.00

B 301
alb 500 KULTURË E GJUHËS ARTAN XHAFERAJ  

R

16. 00 – 18. 00

E

16. 00 – 17. 00

 

B 301 E

17. 00 – 18. 00

B 301
alb 513 FILOLOGJI E ZBATUAR NË EDUKIM EDLIRA CERKEZI  

H, M

14. 00 – 16. 00

 

B 301 H. M

16. 00 – 17. 00

B 301

VITI I

ORARI “VJESHTË 2017”

DEPARTAMENTI I GJUHËS SHQIPE DHE LETËRSISË

“Master i Shkencave në Mësimdhënien e Gjuhë-Letërsisë”

VITI II

kodi emËrtimi i kursit pedagog orari: lex klasa orari: sem klasa
alb 504 ANALIZË E TEKSTIT GLADIOLA ELEZI  

R

12. 00 – 16. 00

 

B 301 E

12. 00 – 14. 00

B 301
alb 505 ANTROPOLOGJI E KULTURËS BARDHOSH GAÇE  

H

14. 00 – 18. 00

 

 

B 301 M

14.00 –  16.00

B 301
alb 508 GJUHËSI INFORMATIKE EVIS HUDHËRA  

E

 

14. 00 – 17. 00

 

B 301 E

17. 00 – 18. 00

B 301
alb 506/512 LETËRSI E KRAHASUAR/

KURS MONOGRAFIK

ROLAND ZISI/MARIGLENA MEMINAJ P

12. 00 – 16. 00

B 301 P

16. 00 – 18. 00

B 301

 [:]