Staf hyrës në UV prej Erasmus+ Korrik 2022

Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë ka mirëpritur gjatë muajit Korrik 2022 staf akademik dhe administrativ prej universiteteve ndërkombëtare me të cilat ka një partneritet. Stafi i këtyre universiteteve ka zhvilluar një mobilitet në kuadër të programit programit Erasmus+KA171 ICM. Objektivi kryesor i mobiliteteve ishte shkëmbimi i praktikave të mira, të cilat përmirësojnRead More…

FTESË PËR PJESËMARRJE NË JAVE NDËRKOMBËTARE TË STAFIT  (17 – 21 TETOR 2022)

Universiteti Aristoteli i Selanikut ju fton përzemërsisht në Javën e tij të 11-të të Trajnimit të Stafit Erasmus: Qëndrueshmëria dhe Arsimi i Lartë: Transformimi Dixhital dhe Qëndrueshmëria Mjedisore, e cila do të mbahet në Selanik, nga data 17 deri më 21 tetor 2022. Qëllimi kryesor i Javëve të Trajnimit të Stafit që mbahen çdo vit në Universitetin Aristotele të SelanikuRead More…

FTESË PËR PJESËMARRJE NË JAVE E PARE NDËRKOMBËTARE TË STAFIT  (5 – 9 SHTATOR 2022)

Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në kuadër të marrëveshjes së bashkëpunimit me Burdur Mehmet Akif Ersoy Universityt, Turqi, fton stafin e UV-së të aplikojë për të marr pjesë në eventin që do të organizohet me datat 5-9 Shahtor 2022 në Burdur, Turqi. Gjatë periudhës pesë-ditore, stafi do të ketë mundësinë të marr pjesë në një program dinamik dhe tërheqës, i ciliRead More…

Universiteti Kombëtar dhe Kapodistrian i Athinës ofron një (1) bursë ekselence për studime të nivelit bachelor

Universiteti Kombëtar dhe Kapodistrian i Athinës ofron një (1) bursë ekselence për studime të nivelit bachelor, prej 10,000 eurosh, për vitin akademik 2022-23 për një student të huaj që dëshiron të studiojë për arkeologji, histori dhe letërsi të Greqisë së lashtë në programin e Fakultetit të Filozofisë: BA Program in the Archaeology, History, and Literature of Ancient GreRead More…

Urimi i Rektorit të UV-së, Prof. Dr. Roland Zisi, për festën e Kurban Bajramit.

Të dashur studentë, pedagogë dhe personel administrativ të Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë! Të dashur qytetarë të Vlorës dhe rajonit! Ju uroj nga zemra të gjithë besimtarëve myslimanë: gëzuar Kurban Bajramin! Kjo festë, e cila me simbolikën e saj  promovon për të gjithë ne parimet më të rëndësishme që kanë të bëjnë me paqen, në nivel personal dhe shoRead More…

Bursa Erasmus + për studentë në Universitetin Pavol Jozef Safarik në Kosice ( Pavol Jozef Safarik University in Kosice) në Sllovaki

Thirrje për bursa studimi për studentë në kuadër të Programit “Erasmus +” për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Pavol Jozef Safarik në Kosice ( Pavol Jozef Safarik University in Kosice) në Sllovaki.   Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim  me Universitetin Pavol Jozef Safarik në Kosice ( Pavol Jozef Safarik University in Kosice) Read More…

Bursa Erasmus + për studentët në Universitetin e Kordobës, (University of Cordoba) në Spanjë.

Thirrje për bursa studimi për studentët në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin e Kordobës, (University of Cordoba) në Spanjë. Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetin e Kordobës, (University of Cordoba) në Spanjë hap thirrjen për mobilitete studentësh në kuadër të Programit Erasmus+Read More…

Njoftim për Plotësimin e Pyetësorëve

Të dashur studentë, Tanimë ka nisur procesi i plotësimit të pyetësorëve të studentëve për vlerësimin e cilësisë së mësimdhënies për lëndët e çdo programi studimi. Jeni të lutur nëpërmjet adresës suaj në UVMS ti kushtoni kohë plotësimit të pyetësorit sinqerisht dhe sa më afër së vërtetës duke qenë se vjelja e opinionit dhe mendimit tuaj është  një burim i rRead More…