njoftime

Staf hyrës në UV prej Erasmus+ Korrik 2022

Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë ka mirëpritur gjatë muajit Korrik 2022 staf akademik dhe administrativ prej universiteteve ndërkombëtare me të cilat ka një partneritet.

Stafi i këtyre universiteteve ka zhvilluar një mobilitet në kuadër të programit programit Erasmus+KA171 ICM.

Objektivi kryesor i mobiliteteve ishte shkëmbimi i praktikave të mira, të cilat përmirësojnë procesin e ndërkombëtarizimit në nivel institucioni.

Konkretisht, stafi hyrës prej universiteteve partnere gjatë muajit korrik ka qenë si vijon:

 1. Universiteti Ataturk, Turqi:
 • Meryem Odabasi
 • Ismail Solmaz
 • Selçuk Yazici

 

2. Universiteti Teknik i Lindje së Mesme, Turqi

 • Selim Yayla

3. Universiteti Ondokuz Majis, Turqi:

 • Arif Savsar
 • Soner Celik
 • Emre Eren
 • Birol Kurt

 

 

4. Instituti Politeknik i Portos, Portugali:

 • Susana Silvia
 • Candida Silvia

5. Akademia Rumume Navale Mircea Cel Batran, Rumani:

 • Catalin Popa
 • Marius Cucu

6. Universiteti Transilvania i Brashovit, Rumani:

 • Nicolau Llana Cristina
 • Marina Breaz
 • Marin Aranyosi
 • Daniela Lucia Givan
 • Georgeta Florentina Matei
 • Camelia Diana Thierheimer
 • Mirela Iftime
 • Daniela Suciu
 • Claudia Maria Stanciu

7. Universiteti Salentos, Itali:

 • Flora Koleci
 • Monica Genesin

8. Universiteti Leon, Spanjë:

 • Jorge Losada Rodriguez