njoftime Thirrje

Universiteti Kombëtar dhe Kapodistrian i Athinës ofron një (1) bursë ekselence për studime të nivelit bachelor

Universiteti Kombëtar dhe Kapodistrian i Athinës ofron një (1) bursë ekselence për studime të nivelit bachelor, prej 10,000 eurosh, për vitin akademik 2022-23 për një student të huaj që dëshiron të studiojë për arkeologji, histori dhe letërsi të Greqisë së lashtë në programin e Fakultetit të Filozofisë:
BA Program in the Archaeology, History, and Literature of Ancient Greece
Programi zgjat katër vjet dhe zhvillohet në gjuhën angleze.
Dorëzimi i aplikimeve: deri më 12 gusht
Për më tepër informacione shikoni linkun: