Bursa Erasmus + për studentë në Universitetin e Debrecenit ( University of Debrecen) në Hungari.  

Thirrje për bursa studimi për studentë në kuadër të Programit “Erasmus +” për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin e Debrecenit ( University of Debrecen) në Hungari.   Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim  në Universitetin e Debrecenit ( University of Debrecen) në Hungari në kuadër të Programit “Erasmus+” për komponentin KARead More…

Nënshkrim i marrëveshjes së bashkëpunimit midis UV me Universitetin “Aldo Moro” dhe QNSAAM të Barit, Itali.

Rektori i Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë, Prof. Dr. Roland Zisi, nënshkruan një marrëveshje bashkëpunimi me Universitetin “Aldo Moro” dhe Qendrën Ndërkombëtare për Studime të Avancuara Agronomike Mesdhetare të Barit, Itali. Në fokus të marrëveshjes do të jetë nxitja e bashkëpunimit universitet-industri, dhe pjesëmarrja në projekte, konferenca dhe aktivitete të Read More…

Aktivitet nderimi për poetin Ali Asllani

Në Bibliotekën Shkencore “Nermin Vlora Falaschi” të Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë u zhvillua aktivitet nderimi për poetin Ali Asllani. Organizatorë të aktivitetit ishin Biblioteka Universitare, Qendra e Studimeve Albanologjike dhe Ballkanistike, Departamenti i Gjuhës shqipe dhe Letërsisë, nën kujdesin e veçantë të Rektorit të universitetit, Prof. Dr. Roland Zisi. Të praniRead More…

Staf hyrës në UV prej Erasmus+

Në kuadër të programit Erasmus+, Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë, pati kënaqësinë të mirëpresi gjatë muajit qershor 2022 personel akademik dhe administrativ nga universitetet europiane me të cilat ka një marrëveshje bashkëpunimi. Fokusi i shkëmbimeve ka qenë mbi ndarjen e praktikave të mira mes universiteteve, të cilat përmirësojnë procesin e ndërkombëtarizimit nRead More…

Bursa Erasmus +për studentë në Universitetin Ondokuz Majis (Ondokuz Mayis University) në Turqi.

Thirrje për bursa studimi për studentë në kuadër të Programit “Erasmus +” për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Ondokuz Majis (Ondokuz Mayis University) në Turqi. Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetin Ondokuz Majis në Turqi, në kuadër të Programit “Erasmus+” për komponentin KA107, fton të gjithë studentëtRead More…

Bursa Erasmus + Për Student në Universitetin e Studimeve të Bergamos, Itali.

ERASMUS+ HIGHER EDUCATION STUDENTS MOBILITY – KEY ACTION 107 – International Credit Mobility Project – 2019-1-IT02-KA107-061514  Call for Applications Student Mobility for Studies Academic Year 2022-23 (First semester)  Art. 2. Mobility Types and Available Places Under this call for applications, the following places are available for prospective candidates from Universiteti “IRead More…