njoftime

THIRRJE – HAPEN APLIKIMET PËR DOKTORATURË NË “STUDlME GJUHËSORE, LETRARE DHE KULTURORE”

HAPJEN APLIKIMET PËR PROGRAMIN E STUDIMIT TË DOKTORATURËS NË “STUDIME GJUHËSORE, LETRARE DHE KULTURORE”,  NË DEPARTAMENTIN E GJUHËVE TË HUAJA, DHE DEPARTAMENTIN E GJUHËS SHQIPE DHE LETËRSISË, PËR VITIN AKADEMIK 2022 – 2023.

Percjellje e Vendimit per Publikim FSHHD