[:sq]Kane filluar aplikimet për bursa në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë[:]

[:sq]NJOFTIM Njoftohen studentët e vitit II dhe III, ne vitin akademik 2018-2019 , në të gjitha programet e Ciklit të parë të studimit “Bachelor me kohë të plotë”, të cilët kanë qenë trajtuar me bursë një vit më pare dhe ata që kërkojnë të përfitojnë nga bursat e ndërmjetme në dispozicion të Universitetit, se kane filluar aplikimet per bursa. Afati i aplikimit eshte Read More…

[:sq]Fakulteti i Ekonomisë kërkon të rekrutojë në Departamentin e Finances dhe Kontabilitetit nje personel me kohe te plote prane seksionit te Kontabilitetit[:]

[:sq]Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, bazuar në Urdhërin Nr. 98, datë 08.11.2018 të Rektorit, shpall njoftimin për konkurim të hapur, për vendin e lirë të punës në Universitetin “Ismail Qemali“, Vlorë: DEPARTAMENTI I FINANCËS DHE KONTABILITETIT Fakulteti i Ekonomisë kërkon të rekrutojë në Departamentin e Finances dhe Kontabilitetit nje personel me kohe te plotRead More…

[:sq]Takim konsultativ për Projektligjin për Rininë[:]

[:sq]Një takim mjaft i rëndësishëm për për prezantimin e Projekligjit për Rininë u zhvillua në datën 08.11.2018 në sallën “Rilindja’ të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë. Ky takim i dytë u zhvillua në kuadrin e takimeve konsultative në 12 qarqet e vendit. Me pjesëmarrës: Z. Shpati Kolgega, Zëvendësministër i Arsimit, Sportit dhe Rinisë; Prof. Dr. Roland Zisi, RektRead More…

[:sq]Njoftim / Likujdimi i tarifave të shkollimit për studentët e ciklit të I-rë të studimeve[:]

[:sq]Të nderuar studentë! Në zbatim të vendimit nr 30, datë 27-06-2018 të senatit Akademik si dhe vendimit nr 13, datë 16.07.2018 të Bordit të Administrimit, Jeni të lutur të kryeni likujdimin e detyrimit të tarifës së shkollimit brenda 30 ditëve nga data e regjistrimit. Faturën për likujdimin e tarifës së shkollimit çdo student sipas sipas fakultetit përkatës mundt taRead More…

[:sq]Thirrje e hapur nga Universiteti i Transilvanisë në Brasov të Rumanis, mbështetur nga programi Erasmus+[:]

[:sq]Thirrje e hapur nga Universiteti i Transilvanisë në Brasov të Rumanis, mbështetur nga programi Erasmus+ Formular aplikimi per personelin akademik Formular aplikimi per personelin administrativ Formular aplikimi per studentet   Thirrje për bursa studimi për studentët Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali” në bashkëpunim me Universitetin e Transilvanisë në BrasRead More…

[:sq]THIRRJE PËR APLIKIM 2019 PROGRAMI ERASMUS+[:]

[:sq]THIRRJE PËR APLIKIM 2019 PROGRAMI ERASMUS+ Call For Proposals 2019 — EAC/A03/2018 Erasmus+ Programme (2018/C 384/04) Gazeta zyrtare e Bashkimit Europian ka publikuar thirrjen për propozime për vitin 2019 për komponentët e programit Erasmus+ si vijon: – KA 1:“Shkëmbimet afatshkurtra për stafet dhe studentët” (International Credit Mobility) – KA 2: Projektet “Rritja e kRead More…

[:sq]Takim konsultativ për Projektligjin për Rininë[:en]Consultative meeting on the Draft Law on Youth[:]

[:sq]Takim konsultativ për Projektligjin për Rininë Një takim mjaft i rëndësishëm për për prezantimin e Projekligjit për Rininë u zhvillua në datën 08.11.2018 në sallën “Rilindja’ të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë. Ky takim i dytë u zhvillua në kuadrin e takimeve konsultative në 12 qarqet e vendit. Me pjesëmarrës: Z. Shpati Kolgega, Zëvendësministër i ArRead More…

[:sq]Departamenti i Kujdesit Shëndetësor kërkon të rekrutojë pedagogë me kohë të pjesshme të fushës së Mjekësisë (specialistë)[:]

[:sq]Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, bazuar në Urdhërin Nr.96, datë 02.11.2018 të Rektorit, shpall njoftimin për konkurim të hapur, për vendet e lirë të punës në Universitetin “Ismail Qemali“, Vlorë: Departamenti i Kujdesit Shëndetësor Në përmbushje të proçedurës për rekrutime për pedagogë me kohë të pjesshme, dhe bazuar në Ligjin për ArsiRead More…

[:sq]Thirrje për aplikim nga Universiteti i Torinos[:]

[:sq]Thirrje për aplikim nga Universiteti i Torinos Universiteti i Torinos në Itali shpall thirrjen e dytë për aplikime për vitin akademik 2018-2019 për 4 (katër) vende për profesorë të ftuar. Universiteti po kërkon anëtarë të fakulteteve nga universitetet e vendeve të BE-së dhe jo të BE-së të interesuar për ligjërimin e lëndëve zyrtare në nivelin Bachelor dhe MasterRead More…