njoftime

[:sq]Thirrje e hapur nga Universiteti i Transilvanisë në Brasov të Rumanis, mbështetur nga programi Erasmus+[:]

[:sq]

Thirrje e hapur nga Universiteti i Transilvanisë në Brasov të Rumanis, mbështetur nga programi Erasmus+

Formular aplikimi per personelin akademik
Formular aplikimi per personelin administrativ
Formular aplikimi per studentet

 

Thirrje për bursa studimi për studentët

Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali” në bashkëpunim me Universitetin e Transilvanisë në Brasov (Transilvania University of Brasov) në Rumani në kuadër të Programit Erasmus+ për komponentin KA1, fton gjithë studentët e UV-së të aplikojnë për të përfituar një bursë studimi/ për një periudhë prej 3 dhe 4 muajsh në Universitetin e Transilvanisë në Brasov në Rumani.

Thirrje për mobilitet stafi për mësimdhënie

Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali”, në bashkëpunim me Universitetin e Transilvanisë të Brasov në Rumani (Transilvania University of Brasov) në kuadër të Programit Erasmus+ për komponentin KA1, fton stafin akademik të punësuar me kontratë me afatë të pacaktuar në UV, të aplikojnë për të përfituar një bursë për mësimdhënie për një periudhë prej 6+2 ditësh në Universitetin e Transilvanisë të Brasov në Rumani.

Thirrje për mobilitet stafi për trajnim

Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali”, në bashkëpunim me Universitetin e Transilvanisë të Brasov në Rumani (Transilvania University of Brasov) në kuadër të Programit Erasmus+ për komponentin KA1, fton stafin ndihmës akademik dhe administrativ të punësuar me kontratë me afat të pacaktuar në UV, të aplikojnë për të përfituar një bursë për trajnim për një periudhë prej 5+2 ditësh në Universitetin e Transilvanisë të Brasov në Rumani.[:]