njoftime

[:sq]Thirrje për aplikim nga Universiteti i Torinos[:]

[:sq]Thirrje për aplikim nga Universiteti i Torinos

Universiteti i Torinos në Itali shpall thirrjen e dytë për aplikime për vitin akademik 2018-2019 për 4 (katër) vende për profesorë të ftuar.

Universiteti po kërkon anëtarë të fakulteteve nga universitetet e vendeve të BE-së dhe jo të BE-së të interesuar për ligjërimin e lëndëve zyrtare në nivelin Bachelor dhe Master.

Kohëzgjatja e lëndëve varion nga 1 deri në 3 muaj.

Afati i fundit për dorëzim: 12 nëntor 2018, ora 11.00

Aplikimi kryhet duke përdorur formularin online sipas linkut:
Formulari

Informacion më të detajuar rreth thirrjes në gjuhën angleze ose italiane e gjeni në linket:
Klikoni ketu per gjuhen Angleze
Klikoni ketu per gjuhen Italiane

 [:]