[:sq]NJOFTIM[:]

[:sq]Kontrolli i Lartë i Shtetit fton studentët e Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, të aplikojnë për t’u bërë pjesë e programit të Internshipit (praktikës mësimore) pranë ketij institucioni.   Aplikimi bëhet në adresën e emailit të KLSH; bkotorri@klsh.org.al Informacioni i detajuar për këtë internship gjendet duke klikuar më poshtë: http://www.klshRead More…

Call for Papers

[:sq]2nd International Conference on Balkan Studies: ”Mapping Balkan routes: literary, cultural and linguistic perspectives 2 – European perspectives”, 26-27 October 2018, Belgrade, Serbia FIRST CALL FOR PAPERS 2’nd International Conference “Mapping Balkan routes: literary, cultural and linguistic landscapes 2” European perspectives Faculty of Philology, University of Belgrade FacultyRead More…

[:sq]Vizitë e Rektorit të UV, Prof. Dr ROLAND ZISI në BFSU, Pekin dhe Universitetin e Yangzhout, Kinë[:]

[:sq]Vizitë e Rektorit të UV, Prof. Dr ROLAND ZISI  në BFSU, Pekin dhe Universitetin e Yangzhout, Kinë 25 – 31 maras 2018 Në datat 25-31 mars 2018, me ftesë të Ambasadës së Republikës Popullore të Kinës në Shqipëri, një delegacion arsimor shqiptar, i kryesuar nga Sekretari i Përgjithshëm i MASR z. Koli Bele, kreu një vizitë në Republikën Popullore të Kinës. DelegacionRead More…

[:sq]Thirrje për aplikim për shkëmbim administrativ dhe akademik në Universitetin Teknik të Lindjes së Mesme (METU) në Turqi. [:]

[:sq]Thirrje për aplikim Universitetit Teknik i Lindjes së Mesme (Middle East Technical University- METU) në Turqi ka hapur thirrjen për shkëmbimin e 2 (dy) personel administrativ dhe 1 (një) personel akademik për pjesëmarrje në aktivitete trajnuese dhe mësimdhënies për semestrin e vitit akademik 2017-2018 në Ankara, Turqi. Pjesëmarrja financohet nga grantet e Erasmus + ICM. Read More…

[:sq]Thirrje për aplikim për pedagogë të ftuar për vitin akademik 2018-2019 në universitetin e Torinos në Itali[:]

[:sq]Thirrje për aplikim   Në kuadër të nenit 7 të ligjit nr. 119/2014 “Për të drejtën e informimit”, Statutin dhe Strategjisë së Ndërkombëtarizimit të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë ju njoftojmë se Universiteti i Torinos në Itali po shpall, për të katërtin vit radhazi, thirrjen për aplikime për  pedagogë të ftuar në kuadër të Programit për PedagogRead More…

[:sq]TAKIM ME AMBASADORIN IZRAELIT NE SHQIPERI[:]

[:sq] Më datë 19.03.2018, pranë Sallës “Rilindja” u realizua takimi informues midis studentëve të Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë dhe Ambasadorit të Izraelit në Shqipëri, Shkëlqesinë e tij Z. Boaz Rodkin. Takimi nisi me fjalën përshëndetëse të Rektorit Prof. Dr. Roland Zisi, i cili i kushtoi një rëndësi të veçantë rolit të Qytetit të Vlorës në krijimin Read More…

[:sq]Te angazhuar për arritjen e Objektivave të Zhvillimit të Qëndrueshëm[:]

[:sq]Te angazhuar për arritjen e Objektivave të Zhvillimit të Qëndrueshëm Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, si një prej nënshkruesve të deklaratës së Universiteteve për arritjen e Objektivave të Zhvillimit të Qëndrueshme, më datë 20.03.2018 në mjediset e sallës “ Rilindja” organizoi një takim informues me student të Universitetit dhe përfaqësues të pushtetit qënRead More…

[:sq]Aplikime për Bursa për Studentët në kuadër të Programit “Go Styria” në Universitetin Graz, Austri [:]

[:sq]Hapet thirrja për Aplikime për Bursa për Studentët në kuadër të Programit “Go Styria” në Universitetin Graz, Austri Kush mund të aplikojë:-Post doktorantë, të cilët  kanë përfunduar programin e doktoraturës (PhD) me rezultate të shkëlqyera dhe përfundimi i doktoraturës të jetë max 1 vit nga data e aplikimit për PostDoc. Fushat e studimit:-Administrim Biznesi.-EkoRead More…

[:sq]Aplikime për Bursa për Studentët në kuadër të Programit “Go Styria” [:]

[:sq]Hapet thirrja për Aplikime për Bursa për Studentët në kuadër të Programit “Go Styria” në Universitetin Graz, Austri Kush mund të aplikojë:-Studentët e nivelit Master ose Doktoraturës  Fushat e studimit:-Administrim Biznesi.-Ekonomiks-Drejtësi-Matematik-Biologji-Fizik-Kimi Për t’u njohur me programet e studimit të ofruara nga Universiteti i Graz klikoni në këtë link:Read More…