njoftime

[:sq]NJOFTIM[:]

[:sq]Kontrolli i Lartë i Shtetit fton studentët e Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, të aplikojnë për t’u bërë pjesë e programit të Internshipit (praktikës mësimore) pranë ketij institucioni.

 

 

Detaje të tjera:

  • Praktika do të zgjasë 6 (gjashtë) muaj dhe do të zhvillohet në periudhat:
  • 20 Prill 2018 – 30 Korrik 2018
  • 1 Shtator 2018 – 15 Nëntor 2018
  • Praktikantët do të punojnë PA PAGESË pranë departamentit ku do të caktohen.
  • Do të përzgjidhen 12 praktikantë nga të gjithë aplikuesit, të cilët do të ndahen në departamente të ndryshme sipas nevojave të institucionit.
  • Në marrëveshje me eprorin ku do të caktohet orari i punës, ku praktikantët mund të punojnë 3 – 6 orë çdo ditë.
  • Secili prej praktikantëve do të pajiset me certifikatën e internshipit dhe me formularin e vlerësimit.

 

Ju urojmë suksese.

 

 [:]