[:sq]Konferenca ndërkombëtare shkencore: “The evolution of Albanian legislation between European Union policies and Italian experience”[:en]Call for papers: “The evolution of Albanian legislation between European Union policies and Italian experience”[:]

[:sq]Njoftohen të gjithë të interesuarit se Departamenti i Drejtësisë së UV-së, me mbështetjen e Konsullatës Italiane në Vlorë, në dt. 24-25 maj 2018, organizon konferencën ndërkombëtare shkencore: «The evolution of Albanian legislation between European Union policies and Italian experience»”. Do të jenë të pranishëm disa profesorë italiane nga universitete të ndryshme të Read More…

[:sq]THIRRJE PER KONFERENCE[:]

[:sq]”Noftohen te gjithe te interesuarit se Departamenti i Drejtesise se UV-se, me mbeshtetjen e Konsullates italiane ne Vlore, ne dt. 24-25 maj 2018, organizon konferencen nderkombetare shkencore: «The evolution of Albanian legislation between European Union policies and Italian experience»”.Do te jene te pranishem disa profesore italiane nga universitete te ndryshme te vendit fqinj. Jeni te ftRead More…

[:sq]Prezantim dhe Njoftim i Programeve të Shkëmbimit Fulbright dhe Humphrey.[:en]Presentation and Announcement of the Fulbright and Humphrey Exchange Programs.[:]

[:sq]Takim i Zhvilluar midis Përfaqësuesve të Ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, si dhe institucioneve të qytetit të Vlorës dhe Fierit. Ky takim u zhvillua në ambientet e Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, më datë 19.04.2018, me përfaqësues Znj. Megan McGill, Zv. Shefja e zyrës së Publikut të Ambasadës së ShtetevRead More…

[:sq]Maratona “Fundjavë ndryshe”[:]

[:sq]Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë tashmë ka çel siparin e organizimit të aktiviteteve të ndryshme sportive, edhe sivjet do të organizojë Maratonën “Fundjavë ndryshe”.   Kjo maratonë e cila tashmë ka nisur rrugën e krijimit të një tradite sportive do të organizohet në bashkëpunim me organizatën jofitimprurëse “Fundjavë ndryshe” për të ndihmuar famiRead More…

[:sq]Njoftim punësimi[:]

[:sq]NJOFTIM   Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, bazuar në vendimet  e Bordit të Administrimit Nr.19 datë 14.07.2017, “ Për përcaktimin e kritereve dhe procedurave për punësimin  e personelit administrativ në vendet e lira të punës në Universitetin “Ismail Qemali”, Vlorë“ si dhe në Vendimin Nr. 28 datë 28.09.2017 “Për përcaktimin e kritereve dhe proceduraveRead More…

[:sq]THIRJE PËR PUNIME SHKENCORE-“THE HERITAGE”[:]

[:sq]THIRJE PËR PUNIME SHKENCORE-“THE HERITAGE” Ju njoftojmë nga redaksia e revistës shkencore “The Heritage” – botim i UNS-së dhe Institutit për Evropianistike dhe Politikë ndërkombëtare (IPES-Institute of International Politics and European Studies), se ka filluar procedura e grumbullimit të artikujve shkencor për numrin 19. Ky numër botohet në Qërshor të vitit 2018. E veRead More…

[:sq]THIRRJE PËR PUNIME SHKENCORE “THE HERITAGE”[:en]CALL FOR PAPERS-THE HERITAGE[:]

[:sq]Ju njoftojmë nga redaksia e revistës shkencore “The Heritage” – botim i UNS-së dhe Institutit për Evropianistike dhe Politikë ndërkombëtare (IPES-Institute of International Politics and European Studies), se ka filluar  procedura e grumbullimit të artikujve shkencor për numrin 19. Ky numër botohet në  Qershor  të vitit 2018. E veçanta e revistës tonë është se dallohemRead More…