conference njoftime Njoftime FSHH

[:sq]Konferenca ndërkombëtare shkencore: “The evolution of Albanian legislation between European Union policies and Italian experience”[:en]Call for papers: “The evolution of Albanian legislation between European Union policies and Italian experience”[:]

[:sq]

Njoftohen të gjithë të interesuarit se Departamenti i Drejtësisë së UV-së, me mbështetjen e Konsullatës Italiane në Vlorë, në dt. 24-25 maj 2018, organizon konferencën ndërkombëtare shkencore: «The evolution of Albanian legislation between European Union policies and Italian experience»“. Do të jenë të pranishëm disa profesorë italiane nga universitete të ndryshme të vendit fqinj. Jeni të ftuar të merrni pjesë.
Për më shumë informacion konsultoni thirrjen e bashkëlidhur dhe kontaktoni në adresën: ius.conference2018@univlora.edu.al

[:en][:]