conference njoftime ORARI FSHH

[:sq]THIRRJE PER KONFERENCE[:]

[:sq]”Noftohen te gjithe te interesuarit se Departamenti i Drejtesise se UV-se, me mbeshtetjen e Konsullates italiane ne Vlore, ne dt. 24-25 maj 2018, organizon konferencen nderkombetare shkencore: «The evolution of Albanian legislation between European Union policies and Italian experience»”.Do te jene te pranishem disa profesore italiane nga universitete te ndryshme te vendit fqinj. Jeni te ftuar te merrni pjese.
Per me shume informacion konsultoni thirrjen e bashkelidhur dhe kontaktoni ne adresen: ius.conference2018@univlora.edu.al”.[:]