Aktivitete njoftime

[:sq]Maratona “Fundjavë ndryshe”[:]

[:sq]Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë tashmë ka çel siparin e organizimit të aktiviteteve të ndryshme sportive, edhe sivjet do të organizojë Maratonën “Fundjavë ndryshe”.

 

Kjo maratonë e cila tashmë ka nisur rrugën e krijimit të një tradite sportive do të organizohet në bashkëpunim me organizatën jofitimprurëse “Fundjavë ndryshe” për të ndihmuar familjet në nevojë.

 

Maratona do të zhvillohet më datë 30 Prill 2018, ora 09:00.

 

Mirëpresim pjesëmarrjen e studentëve dhe pedaogëve.

 

Detajet e mëtejshme të aktivitetit do të jepen në ditët në vazhdim.

 

Ju faleminderit!

 

 

 

 

 

 

 

 [:]